Protejeaza-te cu ZoneAlarm 2.6

Apropo.ro / 22.11.2001, 04:23
Protejeaza-te cu ZoneAlarm 2.6
Când ne "legam" la internet trebuie sa fim constienti ca daca avem acces la alte calculatoare si al nostru poate fi accesat de terte persoane (cu unele intentii "necurate"). ZoneAlarm este proiectat pentru monitorizare acces aplicatii la internet existand posibilitatea de a preciza


Când ne „legam” la internet trebuie sa fim constienti ca daca avem acces la alte calculatoare si al nostru poate fi accesat de terte persoane (cu unele intentii „necurate”).

ZoneAlarm este proiectat pentru monitorizare acces aplicatii la internet existand posibilitatea de a preciza (firewalului) care din aplicatiile tale se pot strecura fara a se cere acordul , de exemplu programul tau de posta electronica.

ZoneAlarm protejeaza reteaua sau calculatorul tau daca cineva încearca accesul la sistem fara a fi autorizat (am avut destule surprize…), se face distinctia între sitemele locale si cele internet.

De exemplu , în setarile implicite, calculatoarele din reteaua locala pot partaja resursele prin reteaua NetBIOS, iar sistemele internet nu pot accesa decât daca sunt adaugate la zona dvs locala. Programul va bloca accesul la toate porturile nefolosite de catre un soft autorizat.

Acest software este gratuit pentru utilizare in scop personal si il poti descarca de aici.