Protest al jucatorilor

Apropo.ro / 23.07.2004, 10:34
Protest al jucatorilor
Componenții echipei FC Brașov au refuzat sa se prezinte pe gazon pentru a efectua antrenamentul de joi dimineața, ei solicitînd sa discute cu conducerea administrativa a clubului, pentru a afla cînd vor primi restanțele financiare. Ca urmare a acestei solicitari, la

Componenții echipei FC Brașov au refuzat sa se prezinte pe gazon pentru a efectua antrenamentul de joi dimineața, ei solicitînd sa discute cu conducerea administrativa a clubului, pentru a afla cînd vor primi restanțele financiare.

Ca urmare a acestei solicitari, la stadion s-au prezentat directorul executiv al gruparii FC Brașov, Romeo Pașcu, și directorul sportiv Iosif Kovacs, care le-au promis jucatorilor ca își vor primi o parte din restanțele financiare pîna sîmbata.

„E prea mult spus ca am vrut sa facem greva. Am vrut însa sa aflam de la conducere cînd ne vom primi restanțele financiare”, a explicat Cosmin Bodea.

Jucatorul Laszlo Balint a precizat ca situația fotbaliștilor este delicata. „Conducerea trebuie sa ne dea rata a treia din contractul de anul trecut. Noi am solicitat o întîlnire cu ei, pentru a fi informați cu privire la o data exacta cînd vor fi facute plațile”, a spus Balint.

La rîndul sau, Romeo Pașcu le-a dat dreptate jucatorilor. „Este normal sa-și ceara banii. Pîna sîmbata cel tîrziu vom plati cel puțin jumatate din sumele restante”, a afirmat oficialul brașovean.

Dupa discuția avuta cu cei doi oficiali, jucatorii au efectuat antrenamentul sub comanda antrenorului Ionuț Lupescu, ei spunînd ca s-au liniștit, deoarece au primit promisiuni certe.

Mediafax