Protestul impotriva taxei auto, in imagini (poze)

Apropo.ro / 18.12.2008, 15:43
Peste 300 de persoane au protestat, astazi in Capitala, impotriva triplarii taxei auto.

Peste 300 de persoane au protestat, astazi in Capitala, impotriva triplarii taxei auto.

Evenimentul a inceput in fata Muzeului Grigore Antipa din Bucuresti si a continuat cu un mars ce a avut ca punct final Parcul Izvor.

La miting au participat protestatari atat din Bucuresti cat si din judetele Zalau, Dambovita si Iasi. Acestia sustin ca prima masura a noului guvern ar trebui sa fie anularea ordonantei prin care taxa auto a fost triplata.

Participantii au strigat "Jos Taxa!", "Talharii!", "Tariceanu esti destept, tara e in faliment!", indemnand trecatorii sa se alature protestului lor.

Conform programului, o delegatie formata din cinci reprezentanti ai protestatarilor a depus un memoriu la Guvern. Traseul marsului de protest a avut urmatorul traseu: Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Natiunile Unite, Palatul Parlamentului – platoul de la intrarea in Parcul Izvor. Deplasarea in mars s-a facut doar pietonal, fara autoturisme, pe banda intai a sensului de mers.

Participantii au protestat pe platoul de la intrarea in Parcul Izvor – Palatul Parlamentului, intre orele 14.00 si 14.30.

Vezi aici GALERIA FOTO de la eveniment!

protest taxa auto