ProVideo.ro ofera 10 carti „Week-end cu mama” cu autograful Adelei

Apropo.ro / 23.04.2009, 10:32
ProVideo.ro ofera 10 carti
ProVideo.ro lanseaza filmul "Week-end cu mama", din 23 aprilie, pe DVD si te premiaza pana pe 23 mai.

La doar o luna dupa intrarea filmului "Week-end cu mama" in cinematografe ProVideo.ro il lanseaza, din 23 aprilie, pe DVD.

Dupa 11 ani de pauza, regizorul Stere Gulea revine cu o drama emotionanta, care surprinde realitatea Romaniei secolului al XXI-lea: consecintele neglijarii copiilor in urma plecarii parintilor la munca in strainatate.

Scenariul filmului, premiat la concursul CNC din 2005, le aduce in prim-plan pe Luiza (Medeea Marinescu), mama care a plecat in Spania in urma cu 17 ani lasand in urma saracia in care traia si fiica, pe atunci in varsta de numai 3 ani si pe Cristina (Adela Popescu), fiica abandonata, a carei viata este acum condusa de viciul consumului de droguri.

Alaturi de Adela Popescu si Medeea Marinescu  in film mai apar Tudor Aron Istodor, Gheorghe Dinica, Adi Vasluianu, Razvan Vasilescu, Florin Zamfirescu si Ion Sapdaru.

www.provideo.ro pune la bataie 10 carti "Week-end cu mama", cu autograful Adelei Popescu. Cumpara acum DVD-ul si ai sansa sa castigi una din carti. Promotia se va desfasura in perioada 23 aprilie – 23 mai.

Trailer "Week-end cu mama"

 

 

Â