Provocări pentru cele patru vedete invitate la ”Poftiţi la Nea Mărin”

De: Cristiana Trifu / 16.08.2018, 11:02
Provocări pentru cele patru vedete invitate la ”Poftiţi la Nea Mărin”
Cea de-a şaptea ediţie a show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzată luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, vine cu o mulţime de surprize pentru telespectatori, dar şi cu nenumărate provocări pentru cele patru vedete invitate: CRBL, Vica Blochina, Ionuţ Ghenu şi Andreea Tonciu.

”Doi ani de zile i-am simţit lipsa lui Nea Mărin. Mi-a fost atât de dor de el… Am lipsit aceşti doi ani pentru că am născut-o pe Rebecca”, mărturiseşte Andreea Tonciu, care este deja obişnuită cu stilul de lucru al lui Nea Mărin.

Pe de altă parte, Ionuţ Ghenu susţine că pentru el participarea la acest reality show este o premieră şi nu ştie absolut deloc la ce să se aştepte.
”Eu eram pregătit să fie ca la Asia Express, aşa că atunci când în prima dimineaţă am văzut mâncare şi linişte am fost şocat”, spune Ionuţ Ghenu.

Cei patru vor avea parte încă din prima zi de o surpriză de proporţii din partea lui Nea Mărin şi vor fi nevoiţi să facă faţă unor situaţii neaşteptate. Cum se vor descurca Andreea Tonciu, Vica Blochina, CRBL şi Ionuţ Ghenu cu sarcinile pe care le vor primi de la Nea Mărin, telespectatorii vor vedea luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”.