Prunea lasat pe dinafara

Apropo.ro / 23.01.2002, 08:18
Prunea lasat pe dinafara
Stafful tehnic a facut un raport catre conducerea administrativa, solicitînd renuntarea la serviciile fostului international cu scopul de a permite ascensiunea unui tînar goal-keeper Florin Prunea s-a pregatit ieri dimineata cu întreg lotul dinamovist la Saftica si se parea ca se va


Stafful tehnic a facut un raport catre conducerea administrativa, solicitînd renuntarea la serviciile fostului international cu scopul de a permite ascensiunea unui tînar goal-keeper

Florin Prunea s-a pregatit ieri dimineata cu întreg lotul dinamovist la Saftica si se parea ca se va integra în programul de antrenamente al echipei din Stefan cel Mare. Cum negocierile pentru un transfer la Perugia sînt într-un punct mort, cea mai buna varianta pentru goal-keeperul de 34 de ani era sa se pregateasca la Dinamo si sa încerce detronarea lui Lobont din postura de titular.

Totusi, Prunea a fost anuntat ieri ca se renunta la serviciile sale, dupa ce conducerea administrativa a clubului a primit un referat din partea staffului tehnic, în care se preciza ca nu mai este nevoie de fostul international. Se pare ca tot un demers asemanator al antrenorilor a contribuit decisiv si la debarcarea lui Ionut Lupescu, cu toate ca, la momentul respectiv, s-a spus ca a fost o despartire amiabila. „Orice antrenor are dreptul la un punct de vedere, dar, sincer, mi-e mila de Ion Marin”, a fost singurul comentariu al lui Prunea.

„Sapaliga” a precizat si motivele pentru care s-a ajuns la despartirea de Prunea. „De mai mult timp am facut o propunere de întinerire în privinta postului de portar, iar aceasta a fost validata de conducere. Din pacate, Prunea nu mai este tînar si, tinînd cont ca a luptat pentru Dinamo, i s-a oferit sansa de a-si face un contract în Italia, benefic doar pentru el”, a declarat Ion Marin.

La rîndul sau, directorul executiv Cristi Borcea a declarat ca „antrenorii au facut propunerea de a se renunta la Prunea. Atît Ion Marin, cît si jucatorul au discutat cu presedintele Nicolae Badea si s-a luat hotarîrea despartirii. Vom face front comun pentru a-i gasi o echipa”. Prunea va începe de astazi antrenamentele alaturi de echipa de tineret a dinamovistilor, el nefiind luat în calcul pentru turneul din Bulgaria, care debuteaza vineri.
Sursa: www.prosport.ro