PSD are dureri de sale

Apropo.ro / 09.01.2002, 17:39
PSD are dureri de sale
BIHOREaNUL a aflat ca misterioasa comisie a PsD, trimisa chipurile sa-i verifice pe candidatii bihoreni la functia de prefect ar fi fost de fapt, tineti-va bine, o ruda a unui influent ministru, venita sa-si trateze reumatismele la Baile Felix. Candidatii s-au bulucit la usa omului,

BIHOREaNUL a aflat ca misterioasa comisie a PsD, trimisa chipurile sa-i verifice pe candidatii bihoreni la functia de prefect ar fi fost de fapt, tineti-va bine, o ruda a unui influent ministru, venita sa-si trateze reumatismele la Baile Felix. Candidatii s-au bulucit la usa omului, pentru a obtine o vorba buna pe unde trebuie. Iar omul ce era sa faca, sa-i tina cu papornitele în maini?

Virusul Matea
A aparut armaghedon IV, editia de Oradea! Pe adresa BIHOREaNULUI a poposit marti, 23 ianuarie, un e-mail misterios. Expediat în numele biroului de presa al Prefecturii, el solicita „datele de identificare pentru un reporter, un reporter supleant si un fotoreporter” care sa se acrediteze. În dreptul semnaturilor prefectului si consilierului, nici un nume! Era si greu, din moment ce aurel tarau era deja mazilit, iar Dan Matea reîntors la origini. adica, în presa.

Cica Dan Matea ar fi plecat la ziar cu tot cu parola serverului Prefecturii si abia dupa o saptamana cuiva i-a venit ideea sa o înlocuiasca…

Gangster
Unul cu putere mare în Primarie a pus ochii pe gangul presei, pasajul din Centru unde, de un deceniu, cititorii de ziare îsi iau doza zilnica de informatii. Cineva vrea sa-si faca aici o placintarie si o casa de schimb valutar, asa ca vanzatorii de carti si ziare ar cam trebui sa-si ia talpasita. Poftim, cultura!

Lucifer de partid
Pentru postul de prefect al Bihorului a intrat în hora si fostul director al Romsilva, Ovidiu Bargau. se stie despre el ca, într-o vreme, îl vizita regulat pe Miron Cozma. afacerile cu luceafarul huilei erau intermediate de fostul patron al ziarului Vest, Florin Maier, iar în ecuati8e mai era si un fost securist care, cand e beat, se lauda ca el a dat ordinul de foc la timisoara, în operatiunea „autobuzul”. asa partid, asa candidati!

[Bihoreanul]