PSD: Basescu nu are niciun merit în cresterea pensiilor

Apropo.ro / 27.07.2007, 20:43
PSD: Basescu nu are niciun merit în cresterea pensiilor
Presedintele Traian Basescu nu are niciun merit în cresterea pensiilor, care nu este o prioritate politica pentru el, considera PSD, care cere sefului statului sa opreasca alarmele false despre lipsa de fonduri si sa stopeze "campania de contrapunere a unor segmente din populatie".

Presedintele Traian Basescu nu are niciun merit în cresterea pensiilor, care nu este o prioritate politica pentru el, considera PSD, care cere sefului statului sa opreasca alarmele false despre lipsa de fonduri si sa stopeze „campania de contrapunere a unor segmente din populatie”.

„PSD este singurul partid care si-a stabilit drept prioritate zero cresterea pensiilor. Presedintele Traian Basescu nu are niciun merit pentru aceasta realizare. Mai mult, a facut tot ce i-a stat în putinta pentru a bloca adoptarea legii initiate de PSD. Prin aceste actiuni, Traian Basescu demostreaza ca marirea pensiilor nu reprezinta o prioritate politica pentru domnia sa”, se arata într-un comunicat al PSD remis, vineri, agentiei MEDIAFAX.

Mediafax