PSD-istul Ioan Mircea Pascu e critic de film sub acoperire

Apropo.ro / 21.02.2008, 12:00
PSD-istul Ioan Mircea Pascu e critic de film sub acoperire
Ioan Mircea Pascu are o problema cu filmul lui Cristian Nemescu, "California Dreamin'": e vulgar, are imagini cu sex si instiga la violenta!

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu are o problema cu filmul lui Cristian Nemescu, "California Dreamin’", in sensul ca este vulgar, are imagini cu sex, instiga la violenta si de aceea nu poate fi vazut de europeni.

Pelicula a fost aleasa de catre oficialii europeni (si nu de partea romana, dupa cum ar fi vrut Pascu), pentru a ne reprezenta tara la Festivalul de film organizat cu ocazia Anului dialogului intercultural.

Asa ca el a solicitat conducerii Parlamentului European (PE), pe 18 februarie, sa se mai gandeasca cu privire la alegerea facuta, considerand ca filmul "nu reprezinta, prin tematica, valori care tin de dialogul intercultural". (Vezi ce mai zice "marele" critic de film, pe Mediafax.ro)

Filme romanesti in top

"4 luni, 3 saptamani si 2 zile", de Cristian Mungiu, si "California Dreamin’ (Nesfarsit), de Cristian Nemescu, sunt printre cele mai bune zece filme care au rulat in Romania in 2007, intr-un top realizat pe baza voturilor jurnalistilor de specialitate, ajuns la editia a VIII-a.

Tu ai vazut filmul? Ce crezi, are dreptate Pascu?