PSD si PNL au discutat pe tema bugetului pe 2008

Apropo.ro / 07.12.2007, 09:44
PSD si PNL au discutat pe tema bugetului pe 2008
PSD si PNL s-au intalnit, joi seara, pentru a discuta amendamentele pentru care social-democratii conditioneaza votul asupra proiectului de buget pe 2008

PSD si PNL s-au intalnit, joi seara, la nivel de lideri, pentru a discuta amendamentele pentru care social-democratii conditioneaza votul in Parlament asupra proiectului de buget pe 2008, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse care au participat la intalnire.

O delegatie a PSD, condusa de presedintele partidului, Mircea Geoana, le-a prezentat liberalilor amendamentele prioritare ale social-democratilor, de adoptarea carora acestia conditioneaza votul din Parlament asupra proiectului de buget de stat pe anul 2008.

Surse participante la intalnire au mentionat ca la discutii au participat din partea PNL ministrul Finantelor, Varujan Vosganian, si premierul Calin Popescu Tariceanu, acesta din urma nefiind insa prezent pe toata durata discutiilor.

Social-democratii i-au prezentat ministrului Finantelor principalele amendamente la bugetul pe 2008, marea majoritate avand caracter social.

Â