PSD va depune o motiune de cenzura împotriva Guvernului

Apropo.ro / 27.07.2007, 13:44
PSD va depune o motiune de cenzura împotriva Guvernului
Parlamentarii social-democrati vor introduce o motiune de cenzura împotriva Cabinetului Tariceanu întrucât acesta a dat dovada de "discriminare" în alocarea banilor din fondul de rezerva pentru primarii, a anuntat, vineri, presedintele PSD Dolj, Ion Calin, citat de corespondentul

Parlamentarii social-democrati vor introduce o motiune de cenzura împotriva Cabinetului Tariceanu întrucât acesta a dat dovada de „discriminare” în alocarea banilor din fondul de rezerva pentru primarii, a anuntat, vineri, presedintele PSD Dolj, Ion Calin, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PSD Dolj sustine ca peste 80 la suta din banii alocati de Guvern din Fondul de rezerva aflat la dispozitia sa au fost directionati catre primariile PNL si PD.

„La începutul lunii septembrie, când va începe sesiunea, vom depune o motiune de cenzura împotriva Guvernului pentru discrimnare în alocarea de bani. Desi peste 50 la suta din primariile din România apartin PSD, fondurile alocate s-au dus catre primarii PNL si PD în proportie de peste 80 la suta. Concubinajul politic dintre cele doua partide înca functioneaza”, a afirmat presedintele PSD Dolj.

Ion Calin apreciaza ca „imorala” practica de alocare a banilor pe criterii politice. Liderul social-democratilor doljeni sustine ca în 2007 au fost alocati bani pentru scolile din localitatile în care primarii apartin fie PNL, fie PD. „Cu ce gresesc copiii aia care au nesansa de a fi elevi în scoli aflate în localitati în care primari sunt PSD? Numai în 2007 s-au alocat bani pentru scolile aflate în localitati cu primari PNL si PD pe sapte hotarâri de Guvern. Nu e normal, imoral si ca e ilegal sa distribui politic fondurile”, a mai spus Calin

Mediafax