Pub Animals, trupa cehă care a cucerit inimile studenţilor români, se întoarce acasă cu planuri mari

Apropo.ro / 14.11.2014, 07:00
Pub Animals, trupa cehă care a cucerit inimile studenţilor români, se întoarce acasă cu planuri mari
Trupa cehă Pub Animals a încheiat cu succes mini-turneul desfăşurat în trei oraşe din România, săptămâna aceasta, în cadrul festivalului studenţesc UNIFEST.
Bucureştiul a dat startul aventurii muzicale a artiştilor, luni, 10 noiembrie, la Sala Polivalentă, unde Pub Animals a cântat în deschiderea concertului Vunk, pentru 8000 de studenţi. Datorită show-ului lor exploziv, cehii au cucerit instantaneu publicul românesc, încă de la această primă aparitie a lor în România.
 
 
 
 
Următoarea oprire a fost la Iaşi, marţi, 11 noiembrie, la Berăria Wunderbrau 365 (fostul Dublin Pub), unde artiştii au avut parte de aceeaşi primire călduroasă.
Pub Animals au încheiat seria de concerte în forţă la Cluj, joi, 13 noiembrie, în Club Bamboo, unde studenţii i-au lăsat cu greu să părăsească scena, concertul prelungindu-se cu încă 40 de minute. 
 
 
 
 
Pavel Podruh (vocalist): “Am venit în România cu emoţii mari, ştiind că aici nu ne cunoaşte nimeni, însă am fost primiţi cu atâta căldură şi entuziasm, încât concertul de la Polivalentă ne-a diminuat emoţiile pentru celelalte evenimente. În doar câteva zile am făcut o grămadă de lucruri – am dat interviuri la radio, tv, presă scrisă, am mers într-un studio de înregistrări şi am cunoscut 2 artişti talentaţi, pe cântăreaţa Adriana Rusu şi pe producătorul Vanotek, cu care sperăm că vom colabora în viitorul apropiat. Foarte fructuoasă a fost şi întâlnirea cu echipa noastră de management din România, împreună cu care am făcut brainstorming-uri şi am luat decizii legate de activitatea noastră pe piaţa românească”.
 
 
 
 
PUB ANIMALS s-a lansat în 2010 cu albumul „Safar-i”, cu care au câştigat premiul Anděl, echivalentul premiului  Grammy în Cehia, pentru cel mai bun debut. Piesa care i-a consacrat este „Elephantman”, single al cărui videoclip e bazat pe umor şi efecte speciale.
 
Trupa este formată din 8 membri: Pavel Podruh (voce), Štěpán Hebík (voce şi trombon), Jakub Hebík (tobe), Michael Říha (clape), Vít Heřman (chitară), Petr Bidlo (bas), Jan Hlaváč (trompetă), Kristián Halada (saxofon).