Publicaţia online Ce se Întâmplă, Doctore? lansează campania „FII EROUL COMUNITĂŢII TALE!” De la EROI pentru SUPEREROI!

De: Andra Voiculescu / 07.10.2020, 09:48
Publicaţia online Ce se Întâmplă, Doctore? lansează campania „FII EROUL COMUNITĂŢII TALE!” De la EROI pentru SUPEREROI!
Ciprin Bolan

Ce înseamnă, în zilele noastre, să fii erou? Un simplu gest, o atingere pe umăr, o vorbă bună, o îmbrăţişare atunci când contează cel mai mult, o donaţie pentru o cauză nobilă şi devenim eroi în fiecare zi pentru copiii noştri, pentru bătrânii noştri, pentru cei care au nevoie de susţinerea noastră.

Campania „FII EROUL COMUNITĂŢII TALE” te îndeamnă să lupţi pentru semenii tăi şi pentru supereroii din linia 1, pentru întreg personalul medical, extrem de încercat în aceste momente critice. Frontul de luptă e diferit – nu sunt tranşee, nu rişti să fii lovit de gloanţe, poate doar de cel al nepăsării, dar cu siguranţă aportul pe care îl poţi aduce este foarte important!

De pe canapea, cu smartphone-ul în mână, sau de la laptop, cu un simplu răspuns corect, un spital ales de tine va avea şansa de a beneficia de 25,000 de lei în echipamente medicale de protecţie.

Regulamentul este foarte simplu şi poate fi găsit pe eroulcomunitatii.csid.ro.

Iată câteva detalii:

Concursul la care face referire prezentul regulament se va desfăşura în perioada 7 octombrie – 22 octombrie. Înscrierile în concurs se vor putea face începând cu data de 7 octombrie, ora 08:00, până la data de 21 octombrie, ora 23:59, pe site-ul eroulcomunitatii.csid.ro.

Câştigătorul va fi desemnat în data de 22 octombrie pe site-ul eroulcomunitatii.csid.ro şi pe social media CSID – Facebook, Instagram, Youtube – prin tragere la sorţi cu ajutorul programului random.org.

În fiecare zi din cursul săptămânii (de luni până vineri), organizatorii vor posta o întrebare pe site-ul eroulcomunitatii.csid.ro. Răspunsul corect este „ascuns” în Articolul Zilei, postat zilnic pe csid.ro. În total vor fi 11 articole publicate.

Fiecare participant poate răspunde la întrebarea zilei o singură dată. Prin urmare, dacă răspunde corect la toate cele 11 întrebări, va intra în tragerea la sorţi cu 11 şanse. 

Pentru a răspunde la întrebarea zilei, participantul trebuie să intre pe pagina eroulcomunitatii.csid.ro, să selecteze răspunsul pe care îl consideră corect, să aleagă un spital din lista propusă pentru care doreşte să fie EROU şi să treacă la pasul următor prin apăsarea butonului TRIMITE RĂSPUNSUL.

Următorul pas constă în completarea detaliilor personale: nume, prenume, vârstă, adresă de e-mail şi număr de telefon.

După ce participantul a completat câmpurile aferente poate trece mai departe pentru a vedea dacă răspunsul pe care l-a ales este corect sau greşit.

La finalul concursului va fi desemnat un singur câştigător!

Câştigătorul devine astfel EROU pentru COMUNITATEA sa, PREMIUL CÂŞTIGAT, în valoare de 25,000 DE LEI în echipamente medicale de protecţie, fiind înmânat direct de organizator către SPITALUL ales de câştigător.

Citeşte pe site-ul campaniei întreg regulamentul!

Te aşteptăm pe eroulcomunitatii.csid.ro să fii EROU pentru SUPEREROI!

”Fii eroul comunităţii tale” este o campanie realizată de Ce se Întâmplă, Doctore? Şi Asociaţia WISE şi susţinută de Transgaz.

Publicaţia online csid.ro este cel mai citit site din România conform BRAT.RO în categoria Sănătate şi Îngrijire personală, înregistrând în luna septembrie 2.288.905 cititori online şi 9.757.962 de afişări.