Publicitate pe față – la propriu!

Apropo.ro / 07.03.2012, 14:45
Publicitate pe față - la propriu!
Un bărbat din Germania își dorește să construiască un muzeu dedicat câinilor St. Bernard. Află cum vrea să strângă banii necesari.

Neamțul Uwe Troshel iubește atât de mult câinii din rasa St. Bernard, încât vrea să construiască un muzeu dedicat lor.

Construirea unui muzeu necesită mulți bani, pe care Uwe nu îi are. Drept urmare, neamțului i-a venit o idee strălucită despre cum să strângă suma necesară.

Poate nu ați întâlnit un altul ca el, însă Uwe, 42 de ani, este dispus să-și închirieze chipul pentru tatuaje publicitare, la cererea doritorilor.

A făcut o împărțire a feței, fiecare suprafață avănd un anumit preț de vânzare. Acestea pornesc de la 1.500 de euro și pot ajunge la 50.000 de euro.

Fruntea se poate închiria contra sumei de 50.000 de euro, cea mai scumpă parte a chipului său, obrajii costă 20.000 de euro, bărbia este 5.000 de euro, nasul se poate închiria cu 2.000 de euro, iar părțile laterale ale mandibulei costă 1.500 de euro.

Dacă există un doritor pentru întreaga față, neamțul o „vinde” pentru 100.000 de euro.

Conceptul de inchiriere a anumitor părți umane nu este nou. El datează de câțiva ani, când o americancă și-a tatuat pe frunte denumirea unui site contra sumei de 7.600 de euro.

Câțeva luni mai târziu, o femeie din Noua Zeelandă și-a scos la licitație spatele, tot pentru publicitate.