Pui pane cu brânza topita

Apropo.ro / 29.03.2004, 12:01
Pui pane  cu brânza topita
Ingrediente pentru 4 portii 600 g carne de pui dezosata, 200 g branza topita, 200 g șunculița ardeleneasca, 2 oua, 20 g pesmet, ulei, sare, piper. Preparare Se pregatește carnea ca pentru șnițele, se bate bine și se condimenteaza cu sare și piper. Pe

Ingrediente pentru 4 portii
600 g carne de pui dezosata, 200 g branza topita, 200 g șunculița ardeleneasca, 2 oua, 20 g pesmet, ulei, sare, piper.

Preparare
Se pregatește carnea ca pentru șnițele, se bate bine și se condimenteaza cu sare și piper. Pe fiecare felie de carne se așaza o felie de branza topita și o felie de șunculița. Se ruleaza și se leaga cu ața sau se prinde cu scobitori. Rulourile astfel obținute se trec prin oul batut și pesmet și se prajesc în ulei încins. Se servesc cu salata verde sau castraveți acri.