Pulhac: Rezultatele nu sunt elocvente

Apropo.ro / 28.01.2008, 09:34
Pulhac: Rezultatele nu sunt elocvente
Pulhac spune ca rezultatele obtinute de Dinamo in cantonamentul din Cipru nu sunt elocvente

Fundasul Cristian Pulhac a declarat ca rezultatele obtinute de Dinamo in cantonamentul din Cipru nu sunt elocvente, deoarece dinamovistii au jucat cu echipe aflate in pregatire de o luna de zile.

"Nu uitati ca am intalnit echipe aflate in pregatire de o luna de zile. Rezultatele din aceasta perioada nu sunt elocvente. Sunt convins ca incet, incet vom intra in ritmul cerut de antrenorii nostri, iar jocul va creste. Mai avem trei zile de pregatire in Cipru, apoi inca doua saptamani in Antalya", a declarat Pulhac.

Un alt fundas dinamovist, Lucian Goian, este increzator in revenirea formatiei sale. "Chiar daca toata lumea spune ca jocul lui Dinamo sufera in aceasta perioada, important este ca in 23 februarie sa fim pregatiti pentru returul campionatului. Jocul face progrese de la meci la meci. Nu uitati ca, in vara trecuta, am jucat foarte bine in meciurile amicale, iar in campionat am evoluat destul de slab. Daca suntem obositi inseamna ca am facut o pregatire buna. Cantonamentul de iarna este vital pentru orice fotbalist. Daca te pregatesti bine, nu ai probleme tot anul. Usor, usor ne vom reveni! Performanta cere sacrificii si sunt convins ca vom ataca in alte conditii ultimele 15 etape ramase de disputat", a mai spus Goian.

"Chiar daca CFR Cluj e pe primul loc, cea mai mare rivalitate ramane tot intre Dinamo si Steaua", a comentat Goian.

In stagiul din Cipru, Dinamo a obtinut urmatoarele rezultate: 0-2 cu Metalurgs Liepaja, 0-2 cu Mlada Boleslav si 2-2 cu Gyeongnam.