Pune-ți în practică dragostea pentru preparate perfecte, gătind cu ajutorul acestui grătar revoluționar din ceramică NASA!

De: ApropoTV.ro / 30.08.2022, 16:16
Pune-ți în practică dragostea pentru preparate perfecte, gătind cu ajutorul acestui grătar revoluționar din ceramică NASA!

Dacă prietenii tăi mai mereu apelează la tine pentru că știu că tu ești un adevărat masterchef al grătarelor suculente, surprinde-i la un cu totul alt nivel, pregătindu-le cele mai delicioase preparate cu ajutorul unui grătar de tip kamado grill! Indiferent dacă ești un bucătar profesionist sau un pasionat al gastronomiei făcute cu stil, acest model unicat disponibil în oferta meșterilor sibieni este mai mult decât un grătar inovativ cu ceramică și capac kamado –  este o experiență în sine, care va impresiona până și pe cel mai pretențios critic culinar dintre prietenii tăi.

Pentru că, nu-i asa, mâncarea gătită fără pasiune nu are același gust, îți oferim ocazia să-ți pui în practică abilitățile și dragostea pentru mâncare într-un mod special. Gătește la foc mic o bucată generoasă de carne, pește sau legume în acest grătar de forma unui ou (egg ceramic) și lasă-te surprins de aroma deosebită. Asta înseamna pentru noi, de fapt, adevăratele bucurii mici ale vieții.

Conceptul de egg ceramic pornește de la vechea tradiție japoneză kamado și îmbină tehnologii revoluționare inspirate de la NASA în domeniul ceramicii folosite la căptușirea exterioară a navelor spațiale. Ideal pentru a coace, găti, prăji sau a afuma o tocăniță, grill-ul de tip kamado devine cel mai performant grătar de curte ce va reuși să transforme gătitul, într-o experiență rafinata de gusturi și arome sublime.

Ceramica acestor grătare premium, reflectă căldura, generând un flux de aer care face ca ingredientele și felurile de mâncare să fie extrem de suculente. Procesul de producție are loc în Mexic, în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate, ceea ce explică caracteristicile excepționale ale produsului. Grătarul de tip kamado pe cărbune deține proprietăți superioare de izolație și poate rezista temperaturilor extreme și fluctuațiilor de temperatură.

Fie că este frig de îngheață pietrele sau căldură toridă, poți găti pe egg-ul tău tot timpul anului. Așa că, ia un cleste gratar și gătește atent pe toate părțile un antricot suculent sau un pește în crustă de sare, supă de crustacee, o tocăniță consistentă, bruschete crocante, pizza savuroasă sau un desert delicios!

Grill-ul de tip kamado este ideal și pentru mâncăruri mai sofisticate, care presupun pește proaspăt, crustacee sau legume. Împreună cu convectorul special și piatra baking stone, îl puteți transforma imediat într-un cuptor cu vatră pentru o pizza delicioasă. Veți fi surprinși de ușurința cu care se gătește în acest dispozitiv inovativ care va permite creativității tale să se materializeze în adevărate capodopere culinare.

Grătarele cu cupolă ceramică sunt disponilbile în mai multe variante de mărimi, iar în funcție de capacitatea de gătit, cu ajutorul acestuia vei putea prepara mâncare pentru 4 până la 20 de persoane, simultan. Îți garantăm că în momentul în care vei începe să-l folosești, îți va fi aproape imposibil sa te mai întorci la un grătar clasic. Așadar, nu aștepta prea mult și comandă acum un grătar de calitate premium, disponibil pe site-ul specialiștilor de șeminee din Sibiu!