Punk-Aid continua

Apropo.ro / 30.05.2006, 11:57
Punk-Aid continua
Dupa evenimentul de la Brasov, organizatorii campaniei "Punk Aid – Ajuta prin muzica" se muta la Iași. Concertul organizat de aceștia va avea loc în 17 iunie la "Best Club", începând cu ora 18. Este cel de-al doilea concert umanitar organizat de cele mai mari trupe punk rock din

Dupa evenimentul de la Brasov, organizatorii campaniei „Punk Aid – Ajuta prin muzica” se muta la Iași. Concertul organizat de aceștia va avea loc în 17 iunie la „Best Club”, începând cu ora 18.

Este cel de-al doilea concert umanitar organizat de cele mai mari trupe punk rock din România, care atrage atenția asupra unui caz tragic: o tânara de 28 de ani este condamnata sa ramâna imobilizata la pat, în urma unui stupid accident de circulatie. Numai o operație a carui cost se ridica la aproximativ 60 000 de euro îi poate da șansa de a duce, din nou, o viața normala.

Concertul de la Brasov a strans la The Club 500 de persoane si aproximativ 2000 de euro in contul fetei. O sala plina de oameni veniti sa ajute o tanara sa-si recapete viata.

Organizatorii au declarat ca probabil nu vor reuși sa strânga suma necesara operației în concertele organizate de ei, dar spera ca banii strânși în aceste concerte sa aduca speranța în sufletul Ancai. Aceștia au mai declarat ca vor sa atraga atenția asupra cazului Ancai, caz extrem de rar întâlnit în România.

În scopul ajutorarii Ancai s-au deschis și doua conturi, unul în lei și celalat în euro (RON: RO73RNCB1800000227520003 ; EURO: RO88RNCB1800000227520024, BCR, sucursala Braaov – titular cont Lina Constantin, mama Ancai).

Orice mâna de ajutor conteaza. Orice vorba buna ajuta.
PUNK AID – o pledoarie pentru viața!
Pentru noi, libertatea Ancai conteaza!

Alexandra Buzas