Purceluşa Peppa îţi aduce zeci de premii la Minimax

Apropo.ro / 28.03.2012, 11:58
Purceluşa Peppa îţi aduce zeci de premii la Minimax
Canalul pentru copii Minimax îi invită pe cei mici să păşească în lumea plină de aventură a purceluşei Peppa, unde îi aşteaptă jocuri, distracţie şi multe cadouri personalizate.

Creativă şi jucăuşă din fire, Peppa îi provoacă pe toţi copiii care o iubesc şi o urmăresc zilnic la Minimax, la un super concurs.
Acceptă provocarea, accesează site-ul www.minimaxro.tv/purcelusapeppa în perioada 28 martie – 29 aprilie şi înregistrează-te cu datele personale. Descarcă imaginile cu Peppa şi familia sa, dă-le viaţă colorându-le şi decupându-le, iar apoi desenează o lume cât mai veselă în care să lipeşti personajele preferate. Când ai terminat, fotografiază sau scanează-ţi lucrarea şi fă-o publică, încărcând-o pe microsite-ul postului TV.
Pe lângă ocazia unică de a da viaţă într-o maniera proprie personajelor din acest serial animat, miza jocului constă într-un mobilier Peppa pentru camera micului artist, compus dintr-un pat, o cutie pentru jucării, un raft cu sertare şi încă unul pentru cărţi şi alte zeci de premii surpriză. Marele câştigător va primi ca bonus propria creaţie, transformată într-un puzzle.

Câştigătoare a premiilor BAFTA, această serie animată prezintă povestea amuzantă a unei purceluşe drăgălaşă dar uneori cam obraznică. Ea are cinci anişori şi locuieşte împreună cu fratele său, George, cu mămica porcuşor şi tăticul porcuşor. Îi place să se joace, să fie cochetă, să petreacă mult timp în aer liber şi să se zbenguie în băltoacele pline cu noroi. Ea adoră să petreacă timpul împreună cu prietena sa cea mai bună, oiţa Suzy, să meargă în vizită la bunicii săi şi să aibe grijă de George. Aventurile ei au întotdeauna un final fericit şi ne aduc mereu zâmbetul pe buze!

Emisiunea a devenit un brand de încredere şi îi asigură pe păriţi de conţinutul său calitativ, prin care sunt promovate valorile familiale.

Urmăreşte-o zilnic în luna martie pe purceluşa Peppa, de la ora 18.50 sau 19.00, respectiv toată luna aprilie, zilnic de la ora 18.50.