Puscas: Cozmanca nu a avut niciodata Clujul si Ardealul la inima

Apropo.ro / 03.12.2007, 12:46
Puscas: Cozmanca nu a avut niciodata Clujul si Ardealul la inima
Vasile Puscas l-a acuzat pe Octav Cozmanca, fostul presedinte executiv al partidului, ca "nu a avut niciodata Clujul si Ardealul la inima".

Deputatul PSD Vasile Puscas l-a acuzat, luni, pe Octav Cozmanca, fostul presedinte executiv al partidului, ca "nu a avut niciodata Clujul si Ardealul la inima" si ca la alegerile locale din 2004 a fost foarte activ "ca nu cumva Ioan Rus sa prinda la electorat.

"Rezultatul alegerilor europarlamentare ni-l asumam si vom face sa fie mai bune. Noi nu o sa facem «ciocu’ mic», si o sa discutam, democratic, in partid. Domnul Cozmanca nu a avut nicidata Clujul si Ardealul la inima si, oricum, la alegerile locale din 2004 a fost foarte activ ca Ioan Rus, candidatul PSD la Primarie, sa nu prinda la electorat”, a declarat Vasile Puscas, corespondentului MEDIAFAX.

Deputatul clujean a afirmat, in ceea ce priveste posibilitatea avansata de Octav Cozminca de a face parte dintr-un viitor Guvern PSD, ca limitele demnitatii personale si le va decide el, nu la comanda. "In niciun caz daca ar veni sugestii dinspre Octav Cozmanca”, a spus Puscas.