Puscasii marini americani sunt fani Montuga!

Apropo.ro / 25.03.2009, 12:21
"A fost o experienta noua pentru noi si cred ca o sa ne amintim mult timp de acum inainte de acest concert"

Dupa ce vinerea trecuta Montuga a sustinut un recital in scop umanitar intr-un club bucurestean, duminica a sosit vremea constantenilor sa se bucure de un show marca Montuga.

Intamplarea a facut ca in clubul respectiv sa fie prezenti si cativa puscasi marini americani, care erau in permisie pentru cateva ore.

In mai putin de cateva minute de la sosirea Montugilor in club, Mika deja socializa cu cativa dintre americani, iar in momentul recitalului, Mike, Paul, Ryan si Josh, patru dintre puscasii din Marina Americana, erau in primul rand, cantand "Sofia".

Nu stiau versurile noului single "Why, why, why", dar acest lucru nu i-a impiedicat sa fredoneze la baza scenei, impreuna cu ceilalti spectatori.

Montuga

"A fost o experienta noua pentru noi si cred ca o sa ne amintim mult timp de acum inainte de acest concert. Am cantat in fata unor oameni care nu erau la curent cu ce se intampla in industria noastra muzicala si care nu stiau ce proiecte sunte pe val si care este nivelul de promovare. Ei ne-au vazut acolo live si ne-au apreciat pur si simplu, fara sa fie influentati de partea media.

Chiar daca pentru unele persoane este posibil ca acest lucru sa nu para foarte important, pentru un artist este ca un test pe care trebuie sa il treaca si sa vada cat de bine se poate descurca in fata unui public nou…", declara cei doi Montugi.

Montuga

Â