„Push/Razboiul mintii” un thriller fantastic, din 6 februarie la cinema

Apropo.ro / 03.02.2009, 16:14
"Push/Razboiul mintii" este un action-thriller fantastic ne propune o incursiune intr-o lumea aproape supranaturala.

Filmul "Push/Razboiul mintii" vine din 6 februarie2009 in cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

"Push/Razboiul mintii" este un action-thriller fantastic ne propune o incursiune intr-o lumea aproape supranaturala, a spionajului psihologic, dar cat se poate de reala.

Filmul ne prezinta o lume unde exista oameni care pot muta obiecte doar cu ajutorul mintii, clarvazatori si oameni care pot ucide fara a atinge victimele.

In "Push/Razboiul mintii" Divizia, o agentie guvernamentala obscura, desfasoara experimente infioratoare prin care transforma oamenii obisnuiti in armate de luptatori psihologici.

In rolul principal o gasim pe Dakota Fanning, actrita ce a debutat pe marile ecrane la doar 6 ani devenind rapid un copil-vedeta al Hollywood-ului.

Dakota a fost atrasa de personaj tocmai datorita obrazniciei si ironiei. "E foarte sarcastica si are niste replici incredibil de amuzante in film. Sunt lucruri pe care eu nu as putea sa le spun in viata reala, asa ca este distractiv. Se gandeste in principal la ea, dar, pe parcursul acestui film, invata sa-i lase si pe ceilalti sa participe in viata ei", declara Dakota Fanning.

Alaturi de Dakota Fanning (Cassie Holmes) , in "Pus/Razboiul mintii" mai joaca si Chris Evans (Nick Gant).

"Push/Razboiul mintii" trailer

  

 

 

 

dakota fanning

dakota fanning

push poster

Foto: www.mediaprodistribution.com

Â