Pustii nu folosesc Twitter pentru ca e prea scump!

Apropo.ro / 13.07.2009, 15:34
Pustii nu folosesc Twitter pentru ca e prea scump!
Un adolescent britanic a pus pe jar afaceristii din online spunand ca cei de seama lui n-au bani pentru micro-blogging

Lovitura de teatru la una dintre cele mai puternice institutii bancare, Stanley Morgan, dupa ce Matthew Robson, un adolescent de 15 ani le-a spus sefilor ca pustii de seama lui nu folosesc Twitter-ul.

Adolescentul, elev la o scoala londoneza, se afla in "practica" la renumita institutie si i-a uimit pe managerii americani atunci cand i s-a cerut sa faca un raport despre obiceiurile media ale celor de seama lui.

Elevul a spus ca el si ceilalti colegi de-ai lui nu folosesc Twitter-ul pentru simplul motiv ca actualizarea micro-bloggingului de pe telefonul mobil costa bani si, mai mult, adolescentii isi dau seama ca nimeni nu le vizualizeaza profilul, motiv pentru care Tweeturile lor sunt inutile.

Pustiul a mai spus ca cei de varsta lui nu au timp de TV si ca prefera oricand muzica online decat un post traditional de radio, unde reclamele intrerup foarte des programul.

Dupa raportul adolescentului, Stanley Morgan a luat decizia de a publica cele scrise de acesta, fapt care a atras reactii din partea a zeci de manageri.

Mai mult, raportul va fi subiect de dezbatere la reuniunea Allen&Co, ce va avea loc in Sun Valley (statul american Idaho), conferinta unde vor fi prezenti, printre altii, bossul Twitter (Evan Williams), mogulul media Rupert Murdoch dar si "capii" de la Facebook sau Google.

Raportul lui Matthew Robson a pus pe jar sefii din industria media, care se gandesc de dimineata pana seara cum sa scoata bani din site-urile extrem de populare, dar foarte costisitoare, precum Twitter sau MySpace.

Tu ce parere ai despre Twitter? Comenteaza aici!