Puya, într-un film cu amatori

Apropo.ro / 13.05.2006, 16:15
Puya, într-un film cu amatori
Rapperul Puya a acceptat sa participe la realizarea partii a doua a filmului "Cartier" (povestea unor tineri care traiesc în cartierul Manastur, din Cluj-Napoca), produs în 2001. El va scoate o melodie pentru "Înapoi în cartier" si va aparea în câteva cadre. "Ideea baietilor de la

Rapperul Puya a acceptat sa participe la realizarea partii a doua a filmului „Cartier” (povestea unor tineri care traiesc în cartierul Manastur, din Cluj-Napoca), produs în 2001. El va scoate o melodie pentru „Înapoi în cartier” si va aparea în câteva cadre. „Ideea baietilor de la Cluj e destul de buna. N-am vazut prima parte, dar îmi place sa încerc lucruri noi”, spune Puya, care a mai jucat rolul unui taximetrist în lungmetrajul „Legaturi bolnavicioase”, regizat de Tudor Giurgiu.

„Cartier”, produs de amatori si filmat exclusiv cu actori amatori, a fost lansat pe casete video si DVD. Partea a doua a filmului, „Înapoi în cartier”, va fi scoasa pe piata în toamna acestui an, Puya promitând ca va fi prezent la concertul de lansare. „Puya e un om foarte inteligent si cred ca daca ar fi trait în Cluj am fi fost prieteni la catarama”, spune Gelu Radu, regizorul si producatorul filmului.

Citeste în pagina Star Flash din alte stiri interesante despre Daciana Sârbu si Victor Ponta, Ioana Moldovan, Daniel Buzdugan dar si despre Antonio Banderas sau Pink.

Tags: