Puya lansează piesa „Political Corect” feat. Georgian

De: Cristiana Trifu / 09.01.2018, 15:01
Puya lansează piesa „Political Corect” feat. Georgian
O nouă poveste, o nouă piesă, de această dată despre „diversitate şi normalitate”. Acestea sunt cele două concepte pe care Puya le abordează în „Political Corect” feat. Georgian, cea mai recentă piesă pe care artistul a lansat-o şi o dedică fanilor săi. Totodată, începând de astăzi, de la 20:00 Puya va lansa şi un music vlog pe canalul de YouTube Puya Tv unde, în fiecare marţi va discuta şi diseca diverse subiecte.

Puya feat. Georgian YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=oO6MkUPnAOk&feature=youtu.be

„Aceasta este prima piesă din sesiunile de studio pentru următorul album, iar din 13 februarie voi lansa câte o piesă pe săptămână, în fiecare marţi la ora 20:00”, spune Puya.
În plus, pentru a mulţumi tuturor celor care îl urmăresc, artistul începe şi un concurs special pentru fanii săi, care pot primi un produs din magazinul virtual al artistului. Cei interesaţi găsesc detalii pe pagina de Facebook a lui Puya, acolo unde vor fi anunţaţi şi câştigătorii. „Vreau să-i răsplătesc pe cei care mă susţin, aşa că am pregatit un concurs pentru voi. Daţi tag la 3 prieteni într-un comentariu şi share la postare şi puteţi să câştigaţi un produs la alegere de pe shop. Anunţ câştigătorul miercuri, la ora 12:00”, încheie artistul.

Georgian a mai lansat la Global Records două single-uri „Closer” şi „I’m Coming Home” cu Vanotek şi The Code, piesă calificată în Selecţia Finală Eurovision, clasată pe locul al doilea.

Georgian – Closer https://www.youtube.com/watch?v=4jZUEK_9X38
Vanotek – I’m Coming Home feat. The Code & Georgian – https://www.youtube.com/watch?v=qC4Olun-FgM

„Closer” a fost compusă şi produsă de Georgian împreună cu Vanotek, Axinte Narcis (Jackie Vegas), Alex Cotoi şi Adriana Rusu şi licenţiată în Rusia, Bulgaria, Franţa, Monaco, Ucraina, Belarus, Moldova, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Armenia, Georgia, Azerbaijan. Georgian este pasionat de muzică încă din copilărie, a moştenit talentul muzical de la părinţii săi şi cântă de la 6 ani la pian. A absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti. A lucrat în studio cu Marius Moga, dar şi cu John Puzzle pentru muzica din seriale TV şi pentru muzica chill out. De asemenea, colaborează cu Famous Production pentru hitul „Până vara viitoare” – Jo cu Randi, precum şi cu Smash Production împreună cu Vanotek.