Puya: „Nu mi se pare corect să se pună o presiune atât de mare pe familii” -Imagini cu fetele artistului

De: Cristiana Trifu / 25.10.2017, 11:01
Puya: „Nu mi se pare corect să se pună o presiune atât de mare pe familii” -Imagini cu fetele artistului
Spune că fiica sa merge la înot de doi ani şi habar nu are să înoate, în vreme ce el a învăţat cu tatăl său să înoate într-o singură vară, la mare. Puya trage un semnal de alarmă asupra „industriei copiilor”, remarcând pe blogul său proaspăt lansat (https://www.puyaoficial.ro/ ) faptul că „cei care livrează serviciile astea de ţinut copilul ocupat până când venim de la muncă au un interes pur financiar.”

Ironia sorţii! Fiica cea mare a rapperului Puya, premiată de Poliţia Română! Cum arată familia artistului

„Sunt şocat, pur şi simplu, de cât de multe activităţi au copiii la dispoziţie astăzi: cursuri de dans, karate, engleză, gătit, astronomie, magie, înot. Aproape că te gândeşti că avem nişte super copii. Dacă mai pun la socoteală şi posturi de desene animate, radiouri, tablete, locuri de joacă, after school, telefoane şi munţi de plastic veniţi din China care mi se formează, în fiecare an, în casă, din cauza jucăriilor de trei lei, care se strică în două minute şi durează un an să scapi de ele, le-am spus pe toate. Poţi să zici că trăim în industria copiilor”, scrie Puya pe blogul său.

Dedicat „strict pentru fani”, site-ul lansat de Puya oferă acestora informaţii despre muzica sa, date de biografie şi carieră, dar şi un magazin online, cu articole vestimentare. „Ăsta e un loc dedicat celor care ştiu măcar trei piese de-ale mele, nu mă strigă pe stradă Sişu, Domnu’ Bagă Bani sau ăla de cântă melodia aia… cum îi zice? A, şi au fost măcar la un show”, scrie artistul.

Pe lângă muzică, Puya le oferă celor care îi vizitează site-ul şi un blog unde dezvoltă subiecte din viaţa sa, reflectând totodată şi problemele societăţii văzute prin prisma experienţelor trăite. Cei care vor să-l cunoască şi pe Puya în postura de tată, de exemplu, vor găsi câteva materiale interesante pe https://www.puyaoficial.ro/ .