Puya, pe noul album aniversar al trupei Iris

De: Gabriela Voicu / 12.04.2012, 17:00
Puya, pe noul album aniversar al trupei Iris
Iris colaborează cu Puya pentru piesa "O lume doar a lor", primul single pe care celebra trupă rock îl va lansa pe albumul aniversar care marchează 35 de ani de activitate muzicală.

Rapper-ul Puya și soprana Felicia Filip sunt invitații concertului aniversar pe care îl va susține formația Iris, pe 22 iunie, pe Național Arena din Capitală.

În cadrul evenimentului va fi lansat și noul album aniversar Iris, „O lume doar a lor”, despre care membrii trupei au spus că va include șapte piese noi și șapte piese vechi. Piesele vechi au fost deja alese de fanii Iris, pe site-ul oficial al formației: „Floare de Iris”, „Strada ta”, „Trenul fără naș”, „Somn bizar”, „Baby”, „Pe ape” și „Noaptea”.

Una dintre cele mai longevive și iubite formații românești, trupa Iris a făcut istorie în rock-ul autohton, timp de trei decenii și jumătate.

Puya – „Nimic nu e nou”

Decorați cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler în octombrie 2007, membrii trupei Iris au evoluat, de-a lungul carierei lor muzicale, în fața a 9 milioane de oameni, în peste 5.000 de concerte. În 2007, ei au sărbătorit 30 de ani de existență, timp în care au obtinut numeroase premii importante, și cu această ocazie au cântat pe Aeroportul Băneasa, în fața a peste 15.000 de fani.

De curând, Dragos Gărdescu, alias Puya, a terminat filmările pentru piesa „Nimic nu e nou”, primul single extras de pe viitorul său mixtape.

„Nimic nu e nou” este dedicată lui Alex Gărdescu, fratele artistului, în vârstă de 34 de ani, care a fost găsit mort în Italia, în locuința sa din Falconara Marittima, unde trăia de aproximativ doi ani.