Puya, pe primul loc in topul preferintelor ascultatorilor!

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 16.04.2009, 15:00
Puya, pe primul loc in topul preferintelor ascultatorilor!
"Undeva-n Balkani" este primul single promovat de pe "Romanisme partea 1", cel de-al doilea album solo al artistului.

Cu toate ca a fost lansata recent, piesa "Undeva-n Balkani", interpretata de Puya, a urcat pe primul loc in topul preferintelor ascultatorilor.

"Undeva-n Balkani" este primul single promovat de pe "Romanisme partea 1", cel de-al doilea album solo al artistului, album ce pune in muzica si versuri viziunea proprie a lui Puya legata de Romania si romani in 12 piese si un intro ce atrag atentia prin sound-ul revolutionar ce te duce cu gandul la hip-hop-ul America

"Mi-am propus sa readuc hip hop-ul la radio si in cluburi. Ca un punct comun, piesa pare a fi o coproductie est – vest. Seriozitatea ardelenilor intilneste nebunia bucurestenilor pentru ca George Hora , compozitorul piesei e din Timisoara.

Piesa Undeva-n Balkani a fost compusa in mai putin de o ora, iar albumul "Romanisme" marcheaza o schimbare. Daca in 98 puteai sa auzi foarte mult hip hop la radio sau in cluburi in 2009, muzica de club a acaparat aceasta zona. Cu siguranta muzica hip hop trebuie sa se adapteze. Fara piese la radio sau in cluburi oricarui stil muzical sau artist i-ar fi imposibil sa reziste”, a declarat artistul.

Citeste si:

Puya pleaca in turneu, "Undeva-n Balcani"

VEZI O GALERIE FOTO CU PUYA, PE TARE.RO!

Puya

 

Puya – "Undeva-n Balkani":

 

Foto: Cosmin Bararu 

 

Â