PUYA şi Anastasia lansează, în XsessionMUSICVLOG, “Mâine e o nouă zi”

De: Nicoleta Nicolae / 15.04.2016, 12:28
PUYA şi Anastasia lansează, în XsessionMUSICVLOG, “Mâine e o nouă zi”
PUYA şi Anastasia lansează “Mâine e o noua zi”, cel de-al patrulea single din proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de înregistrări ce se derulează pe parcursul anului 2016, cu lansări în fiecare joi, la ora 20.00.

Piesa este o producţie DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia), cei cu care artiştii Scandalos Music au mai colaborat şi în anii trecuţi pentru “Cutremur în inima mea” şi “Poză de album”, semnate Mellina şi Vescan.

Puya si Anastasia vor canta impreuna pe scenele din aer liber în cadrul turneului “Noi să fim sănătoşi 2016”, alături de Vescan, Ester, Dj Amy şi Dj Wicked.

 

Puya: Maine e o noua zi e o piesa care te pune pe ganduri…De multe ori lucrurile simple te fac fericit si din pacate suntem prea ocupati sa le mai vedem…. Am uitat sau nu mai avem timp sa ne bucuram de familie, de zambetul copiilor sau de o zi cu soare… De cate ori “iubesti ceea ce nu ai”, de atatea ori iti pui singur lanturi la picioare… Iubeste ceea CE AI si vei fi fericit…”

Anastasia: “Cu Puya am facut cunostinta acum un an, dar il stiu de cand eram mica si il vedeam la televizor. Generatia mea a crescut cu muzica lui. E uimitor cum se intampla lucrurile si cum am ajuns sa cantam impreuna, pe o piesa cu o asa incarcatura emotionala. Vreau sa exprim atitudine si sinceritate in ceea ce cant, de aceea sunt bucuroasa ca sunt in gasca asta si lucram impreuna in atat de multe proiecte diferite.

Puya si Vescan sunt initiatorii proiectului XessionMUSICVLOG, care reuneste mai multi artisti in jurul studiourilor Scandalos Music si DOMG. Pana acum au fost lansate 4 piese si vor fi urmate de altele in fiecare joi, la ora 20.00. Productia video pentru piesele Xession este realizata de Claudiu Stan.