PUZZLE MORTAL 2/SAW II

Apropo.ro / 20.10.2006, 14:27
PUZZLE MORTAL 2/SAW II
"Salut, Michael. Vreau sa ma joc cu tineÂ…" Geniul nebun care a distrus viața victimelor sale în SAW, succesul de anul trecut, s-a întors pentru înca o serie de jocuri sinistre, pe viața și pe moarte. Când este descoperita victima unui nou asasinat care

„Salut, Michael. Vreau sa ma joc cu tineÂ…”

Geniul nebun care a distrus viața victimelor sale în SAW, succesul de anul trecut, s-a întors pentru înca o serie de jocuri sinistre, pe viața și pe moarte. Când este descoperita victima unui nou asasinat care poarta amprenta lui Jigsaw, detectivul Eric Mathews (Donnie Wahlberg) începe o investigație atenta, și îl prinde pe Jigsaw fara prea mare efort. Dar pentru acesta, faptul ca s-a lasat prins, nu este decât o parte a planului sau mârșav. Opt dintre victimele sale se lupta pentru supraviețuire – iar acum Mathews trebuie sa intre și el în jocÂ….

New Films Romania lanseaza SAW II, avându-i în rolurile principale pe Donnie Wahlberg, Franky G., Dina Meyer, Beverley Mitchell, Glenn Plummer, Emmanuelle Vaugier, Shawnee Smith și Tobin Bell. Regizat de Darren Lynn Bousman, filmul este produs de Oren Koules, Mark Burg și Gregg Hoffman, iar producatori executivi sunt scenaristul și vedeta din SAW, Leigh Whannell și regizorul aceluiași film, James Wan. SAW II este scris în colaborare de Whannell șj Bousman.

Despre producție:
„SAW era unul dintre acele filme la care se impunea o a doua parte, deoarece la sfârșit au ramas o groaza de întrebari fara raspuns », explica producatorul Oren Koules. „Nu eram hotarâți daca sa facem sau nu acest film”, adauga Mark Burg, partenerul de producție al lui Koules. „Dar am primit atâtea emailuri de la oameni care vroiau sa știe ce s-a întâmplat cu Jigsaw, încât nu se putea sa nu facem și continuarea ».

« Când am vazut primul film din seria SAW”, își amintește regizorul Bousman, un veteran al videoclipurilor, care debuteaza în cinematografie cu SAW II, „m-a captivat deoarece arata oameni obișnuiți care sunt puși în situații extreme, și care sunt siliți sa se transforme în monștri. De data aceasta, ne concentram asupra lui Jigsaw, iar fanii primului film vor avea ocazia de a-l cunoaște îndeaproape pe cel care a declanșat aceasta nebunie.”

Cum identitatea lui Jigsaw este înca necunoscuta publicului, cineaștii au hotarât ca detectivul Mathews va descoperi de la început multe lucruri despre criminal. Vom afla repede ca Jigsaw are planuri mult mai elaborate, planuri care-i implica pe cei opt captivi și, mai presus de toate, pe însuși Mathews.

Ca și în prima parte a filmului, producția abunda în rasturnari neașteptate de situație, care-i vor face pâna și pe cei mai înfocați fani ai genului sa tremure de frica. „Te gândești ca filmul se refera la un anumit subiect, dar în cele din urma îți dai seama ca nu-i deloc așa”, spune Bousman.

„Iși tot schimba orientarea. Este o schimbare totala în ultimele doua scene, când ne dam seama care este adevarata miza pusa în joc, una mult mai serioasa și mai plina de implicații decât am fi crezut inițial”.

Intr-adevar, finalul a fost ținut secret, doar membrii centrali ai distribuției și echipa de filmare au primit ultimele pagini ale scenariului bine pazit. In plus, cineaștii au filmat patru sau cinci variante de final, astfel încât nimeni sa nu le știe adevaratele intenții.

Pe lânga regizorul filmului SAW, James Wan, și scenaristul Leigh Whannell, care acum sunt producatori executivi, cineaștii au adunat întreaga echipa creativa a primului film, avându-l pe David Armstrong ca director de imagine, pe Charlie Clouser pe post de compozitor, în timp ce Kevin Greutert editeaza pelicula.

Având la dispoziție un buget mai mare, dorind sa depașeasca ingeniozitatea dovedita de primul film în alegerea metodelor de tortura la care au fost supuși prizonierii Jigsaw, designerul de producție David Hackl era nerabdator sa speculeze din plin uimitorul potențial al lui SAW II.

„Jigsaw și-a gasit un nou adapost într-un fost depozit abandonat”, spune producatorul Gregg Hoffman. « Este o atmosfera dezgustatoare, care abunda în intsrumente de tortura care mai de care mai bizare. » Hackl s-a amuzat cel mai bine încercând sa puna la punct ingenioasele capcane de care se folosea Jigsaw. Intr-una dintre scene, un personaj își baga mâna într-un vas plin cu lame metalice. « Mi-am pus sute de întrebari : De ce nu poate sa-și scoata mâna ? De ce nu poate sa sparga vasul ? De ce nu poate sa-și puna un garou pe mâna pentru a opri sângerarea ? Un designer de producție nu-și pune în mod obișnuit astfel de probleme », adauga el râzând.

„E grozav sa te implici într-un scenariu atât de inventiv”, spune actrița Shawnee Smith. „Ca și scena cu capcana pentru maxilar din primul film, toate aceste secvențe au un iz medieval. Nu prea vezi așa ceva în alte filme, iar aici sunt facute cu adevarat profesionist”.

Având doar trei saptamâni la dispoziție pentru a construi decorurile întregului film, Hackl a reușit imposibilul, asamblând 27 de decoruri pe un singur platou, și toate au fost gata la timp pentru intervalul de cinci saptamâni pe care l-au avut la dispoziție producatorii lui SAW II în primavara lui 2005.

Colaborarea regizorului Darren Lynn Bousman la SAW II a fost rezultatul unui simplu concurs de împrejurari. Vazând secvențe din SAW înainte ca filmul sa fie lansat, Bousman a fost impresionat de felul în care cineastul Armstrong mânuia camera, și a vrut sa colaboreze cu acesta la un thriller asemanator cu SAW, intitulat « The Desperate », care se baza pe un scenariu scris chiar de el. Armstrong a fost încântat de scenariul lui Bousman, pe care l-a aratat celor doi producatori ai lui SAW, Gregg Hoffman și Oren Koules. « Habar n-aveam ca urma sa fie o continuare a lui SAW », spune Oren Koules. « Dar atunci când Gregg mi-a citit câteva replici la telefon, am ascultat și mi-am dat seama ca asta era SAW II ».

Talentul lui Bousman, pasiunea pe care a pus-o în munca sa au fost alte ingrediente ale succesului acestui film. Chiar daca alegerea unui regizor debutant pentru a coordona un film atât de anticipat poate fi considerata riscanta, producatorii n-au ezitat prea mult. „Am vazut unele dintre reclamele pe care le-a facut”, își amintește Hoffman, „și ne-am gândit ca daca am avut încredere în James Wan bazându-ne doar pe niște secvențe pe care tot el le-a filmat, atunci pentru urmarea acestui film va trebui sa ne asumam aceleași riscuri.. Cu siguranța am facut alegerea cea mai buna”.

„Darren Bousman este grozav,” declara producatorul Mark Burg. „Este alunecos. Este patrunzator. Si filmul sau este o producție pe cinste.”

Inca de la început, Oren Koules n-a avut nici un dubiu asupra faptului ca actorul Tobin Bell va reveni pentru a interpreta rolul Jigsaw. « Tobin este o vedeta pentru noi », spune Koules. « In SAW a purtat machiajul, protezele pentru efectele speciale și tot restul, a petrecut zilnic cam doua sau trei ore la machiaj, și mai apoi a zacut pe o podea de linoleum timp de șase zile, toate acestea pentru a se ridica în scena finala ».

Crezând cu putere în vechiul clișeu conform caruia „nici un rol nu este neînsemnat”, Bell a intrat cu toata ființa sa în pielea lui Jigsaw. „N-am mai vazut niciodata un rol secundar în jurul caruia sa graviteze atât de multe, care sa fie atât de puternic », își amintește Bell. « Când ai la îndemâna o astfel de ocazie, i te dedici trup și suflet, și asta am facut la rândul meu. »

Acum Bell este încântat de ocazia de a-i da viața lui Jigsaw în urmatorul SAW. „Mintea lui Jigsaw este probabil cea mai periculoasa și mai complicata capcana din întregul film”, spune actorul. « Deoarece, la nivelul psihicului sau, Jigsaw nu este un ucigaș – el lasa victimelor sale libertatea de a alege. El crede ca oamenii nu-și apreciaza viața, ca nu pot învața sa faca acest lucru decât daca sunt forțați sa lupte pentru supraviețuire ».

O alta figura cunoscuta publicului din SAW este actrița Shawnee Smith, cea care a interpretat-o pe Amanda, singura persoana care a supraviețuit unuia dintre jocurile mortale ale lui Jigsaw. Chiar daca n-a fost decât un personaj secundar în SAW, Amanda a devenit un fel de emblema a a filmului, deoarece fața ei înspaimântata a fost folosita des pentru posterele și reclamele acestuia. Hoffman spune : « Shawnee a creat un personaj extrem de intens, de real și de dinamic, care nu este la prima confruntare cu Jigsaw și pare a avea un al șaselea simț cu privire la intențiile acestuia. »

Smith recunoaște ca participarea la SAW a fost o experiența deosebita pentru ea. „S-a transformat într-un fenomen, și îmi place sa lucrez cu compania de producție și cu producatorii”, spune ea. « Când m-au întrebat daca nu vreau sa joc în al doilea film cu acest titlu, am fost încântata – deși nici acum nu prea-mi place sa fiu speriata tot timpul ».

Donnie Wahlberg, care este cunoscut publicului larg pentru rolurile sale din THE SIXTH SENSE și serialul HBO „Band of Brothers,” a refuzat în trecut sa faca filme de groaza, dar și-a dat seama ca de data asta era ceva diferit. « Primul film a avut o gramada de efecte speciale », spune actorul. « Pentru un buget de un million de dolari, au facut treaba buna, ceea ce i-a surprins pe mulți. Au reinventat genul într-un fel, și cred ca lucrul acesta m-a inspirat foarte mult. »

In plus, Wahlberg n-a vrut sa-și dezamageasca fiul, care este un admirator înfocat al primului film. „El și cu prietenii lui au sarit pe mine implorându-ma sa accept când le-am zis ca mi s-a oferit acest rol”, spune Wahlberg. « Au luat deja câteva casete demonstrative la școala ». „Donnie a fost uimitor înca de la început », se entuziasmeaza Bousman. „A venit cu o gramada de idei, și a fost grozav sa revad scenariul împreuna cu el, și sa-i ascult sugestiile extrem de creative. Ideile sale acopereau totul, de la replici pâna la culoarea cravatei pe care ar fi trebuit s-o poarte. Si avea mereu dreptate ».

„Donnie Wahlberg este foarte implicat în acest rol,” spune Koules, iar din punctul sau de vedere faptul ca Wahlberg este tata în viața de zi cu zi aduce o încarcatura emoționala aparte felului în care-l interpreteaza pe Detectivul Mathews. ” Are acea compasiune specifica unui om care își face datoria și care dintr-o data se trezește prins într-o situație aparte, iar propriul sau fiu se transforma într-o victima. Publicul își va da seama de toate aceste lucruri din felul în care joaca.”

Impreuna cu Amanda mai sunt câteva personaje captive, fiecare încercând sa gaseasca antidotul pentru o otrava lenta, care-i va ucide în rastimp de doua ore. Ingâmfatul Xavier (Franky G.) nu-și pierde timpul încercând sa-i ajute pe ceilalți; sensibilul Jonas (Glenn Plummer) vrea sa preia conducerea grupului; dura Addison (Emmanuelle Vaugier), tocilarul Obi (Tim Burd), și sociopata Laura (Beverley Mitchell) sunt și ei puși la încercare pe masura ce pretențiile lui Jigsaw îi epuizeaza atât fizic cât și psihic.”

„Urasc filmele de groaza », glumește Beverly Mitchell, cunoscut publicului pentru felul în care a interpretat un preot în serialul dramatic produs de WB, „Seventh Heaven”. „Dar acest film este diferit, pentru ca de fapt este un thriller psihologic. Intri în totalitate în mintea acestor personaje, și pentru ca te poți identifica cu ele, este groaznic atunci când le vezi facând tot felul de chestii oribile. Nu este genul de film în care eroii sunt urmariți de un psihopat cu o drujba. »

Aplaudat de critica pentru debutul sau de la Sundance, în 2002, cu MANITO, Franky G. a profitat de șansa de a-l interpreta pe Xavier – un borfaș plin de sine cu tendințe spre violența. « Il doare-n dos de toți ceilalți », explica Franky. « La început, crede ca totul este un joc, o gluma, dar în secunda urmatoare îți dai seama ca s-a implicat în totalitate ».

In calitatea sa de regizor debutant, Bousman a fost la început nesigur de capacitatea sa de a coordona actorii, dar și-a dat seama cu rapiditate ca totul va fi în ordine. „A fost uimitor sa lucrez cu oameni precum Glenn Plummer, pe care l-am observat acum câțiva ani pentru rolul sau din „The Substitue”, sau cu Beverly Mitchell, sau cu Shawnee, toți având atât de multa experiența”, spune regizorul. „Sunt momente în care ma simt oarecum copleșit, dar ei sunt alaturi de mine, gata sa ma ajute. S-a transformat într-un proiect comun”.

Emoționat de apropiatul sau debut, Bousman crede ca entuziasmul și implicarea sa, care sunt împartașite de întreaga echipa, vor fi vizibile pe marele ecran. „Acesta este genul de film care înspaimânta oamenii chiar daca nu se rezuma la sânge și violența. Da, este adevarat ca aceste doua caracteristici pot fi regasite din plin în film, dar cred ca personajele și povestea sunt cele care te conving în cele din urma”.

Despre distribuție:
DONNIE WAHLBERG (Det. Eric Mathews) este nascut în Boston și a devenit vedeta înca de la 20 de ani, ca parte a celebrului grup New Kids on the Block. In 1996, Wahlberg a început sa se concentreze exclusiv asupra carierei sale dramatice, facându-și debutul cu „Bullet” în care-l are drept partener pe Mickey Rourke, iar mai apoi interpretând rolul unuia dintre criminalii din filmul lui Ron Howard, „Ransom”, cu Mel Gibson. Au urmat rolurile din „The Taking of Pelham One, Two Three,” „Southie”, producția lui Uli Edel, „Purgatory” (îl interpreteaza pe Billy the Kid) și din filmul lui M. Night Shyamalan, „The Sixth Sense.” Pe micile crane a jucat în serialele „Big Apple” și „Boomtown” ca și în celebrul miniserial HBO „Band of Brothers.” Printre cele mai recente apariții ale sale se numara cea din pelicula lui Lawrence Kasdan „Dreamcatcher” precum și cea din „Marilyn HotchkissÂ’ Ballroom Dancing and Charm School.” In curând va putea fi vazut în drama „Annapolis” în care joaca alaturi de James Franco.

SHAWNEE SMITH (Amanda) a debutat în cinematografie la vârsta de 12 ca dansatoare în muzicalul „Annie.” Trei ani mai târziu, Smith, originara din Carolina de Sud, a primit aplauze din partea criticilor pentru rolul ei din filmul de televiziune „Crime of Innocence” în care îl are drept partener pe Andy Griffith, și a început sa apara pe diverse scene din regiunea sa natala, demna de reținut fiind colaborarea cu Richard Dreyfus la Teatrul Huntington Hartfort. A mai obținut roluri secundare în filme artistice precum „Iron Eagle,” „Summer School,” „The Blob,” „WhoÂ’s Harry Crumb?,” „The Desperate Hours,” și „Leaving Las Vegas.” Printre aparițiile televizate ale lui Smith se numara cele din miniserialele „Lucky/Chances,” „The Stand” și „The Shining” ca și aparițiile sporadice din „The Tom Show” și „Becker.” De la rolul sau din primul film al seriei SAW, Smith a mai putut fi vazuta într-o producție semnata de Michael Bay, „The Island.”

TOBIN BELL (Jigsaw) și-a dovedit versatilitatea interpretând de-a lungul anilor diferite roluri în spectacole de televiziune precum „Jake and the Fatman”, „Alien Nation”, „Seinfeld” sau „ER.” Printre primele sale roluri în cinematografie se numara cele din „Mississippi Burning,” „Goodfellas,” „Ruby,” „The Firm,” „In the Line of Fire” și „Malice.” S-a facut repede cunoscut drept unul dintre „greii” industriei, interpretând roluri dure în proiecte precum „The Quick and the Dead” și rolul principal în telefilmul „Unabomber: The True Story.” Dupa lansarea lui SAW în 2004, Bell l-a mai jucat pe Nathan Volk în controversatul miniserial „Revelations.”

FRANKY G (Xavier), nascut cu numele Francisco Gonzalez în Brooklyn, a fost cel de-al treilea din șapte copii. Fost boxer care a încercat sa se impuna în fotbalul profesionist (a jucat în echipa semi-profesionista Long Island Tomahawks), Franky a raspuns unui anunț pentru actori, sperând sa obțina o slujba de figurant. De fapt, a primit rolul principal din filmul „Manito” regizat de Eric Eason, care s-a bucurat de un enorm succes la Festivalul Sundance din 2002. Silit sa-și scurteze numele deoarece erau mai mulți Frank Gonzalez pe listele celor de la SAG („Nu sunt rapper,” spune el), și-a gasit repede un agent și a obținut roluri în filmele artisitce „Confidence,” „The Italian Job” și „Wonderland” ca și într-un serial produs de FOX , „Jonny Zero.”

Despre cineaști:
DARREN LYNN BOUSMAN (Regizor/Scenarist) a crescut în Kansas, unde s-a implicat serios în comunitatea teatrala din zona. A frecventat Kansas University, fiind licențiat în teatru și film. In ultimul an de studiu, a parasit KU pentru a participa la o școala de film din Orlando, FL. In aceasta perioada Darren a început sa scrie și sa regizeze scurt-metraje horror. La scurt timp dupa ce s-a mutat la Los Angeles, Darren s-a lansat în regia de videoclipuri și reclame pentru artiști ai Utopian Pictures precum Velma Fix sau Tamela. La începutul lui 2003, Darren a devenit regizor independent colaborând cu The Firm, o companie de management cu sediul în Beverly Hills. In timp ce lucra cu The Firm, a regizat numeroase videoclipuri și spoturi publicitare, mai ales succesul STATIC X, „So”, cu care a debutat pe MTV FUSE. In 2004, Darren a coordonat campania comerciala pentru VIRGIN COLA, regizând cinci spoturi naționale diferite. Darren a fost prezentat producatorilor de la Twisted Pictures, Gregg Hoffman, Mark Burg și Oren Koules dupa ce terminat scenariul la THE DESPERATE, nucleul pe care mai târziu Leigh Whannell și Bousman îl vor transforma în SAW II.

LEIGH WHANNELL (Scenarist/Producator executiv) este originar din Australia, unde și-a început cariera dramatica aparând în seriale precum „Neighbours” și „Blue Heelers.” L-a cunoscut pe cineastul James Wan la o școala de cinematografie și a jucat în primul film al acestuia, „Stygian” în 2000, obținând mai apoi primul sau rol într-o producție americana, „The Matrix Reloaded.” In timpul șederii lor în State, Whannell și Wan au scris SAW, iar Whannell a dovedit nu numai ca este un actor versatil – a jucat unul dintre rolurile pricipale alaturi de Cary Elwes – ci și un scenarist talentat și plin de imaginație. In plus fața de aportul sau la scenariul filmului SAW II, Whannell va mai juca în urmatorul proiect al lui Wan, „Silence.”

PUZZLE MORTAL 2/SAW II

Gen : Thriller psihologic
Productie : SUA 2005
Titlu original : SAW II

Distribuția

Det. Eric MathewsÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â……………………………………..Donnie Wahlberg
AmandaÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…………………………..Shawnee Smith
JigsawÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â….Â………………………..Tobin Bell
XavierÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â….Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â……Franky G.
JonasÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â….Glenn Plummer
KerryÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…..Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â… Dina Meyer
AddisonÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Emmanuelle Vaugier
LauraÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â……………………….Beverley Mitchell
DanielÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â………………………..Erik Knudsen

Cineaști

RegizorÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…..Darren Lynn Bousman
ScenaristÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â….Darren Lynn Bousman
Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…..Leigh Whannell

ProducatoriÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â……Mark Burg
Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…..Gregg Hoffman
Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â……Oren Koules

Producatori executiviÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…..Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…….Peter Block
Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â……Jason Constantine
Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â……Stacy Testro
Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â….James Wan
Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â….Leigh Whannell

Co-ProducatoriÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â……Daniel J. Heffner
Director de ImagineÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…David Armstrong
EditorÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â….Kevin Greutert
CastingÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â….Amy Lippens
Production DesignerÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…..David Hackl
Costume Â…Â……Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…..Alex Kavanaugh
MachiajÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â……Patrick Baxter
Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…….Neil Morrill

Production ManagerÂ…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…Â…..Greg Copeland

Distribuit în România de: New Films Romania

Tags: