Queen Latifah a anulat interviul cu Bill Cosby, după acuzațiile de viol

De: Carmen Ulian / 02.11.2014, 18:00
Queen Latifah a anulat interviul cu Bill Cosby, după acuzațiile de viol
Actorul Bill Cosby este acuzat, din nou, de hărțuire sexuală. De data aceasta de actrița Barbara Bowman care dezvăluie că la 17 ani a fost abuzată de Bill.

Queen Latifah nu-l mai vrea în emisiunea ei pe actorul Bill Cosby, unde acesta urma să-și promoveze noua comedie. Decizia a fost luată împreună cu echipa de producție a showului și își cer scuze pentru situație.

Problemele din trecutul lui Bill Cosby ies din nou la iveală. De această dată mai multe lucruri au fost scoase la iveală, sau scormonite, de către comediantul Hannibal Buress care nu-și ascunde ura față de colegul de breaslă. În timpul unui show el a spus că Bill poate bate un record la acest capitol, căci numai în 2005 au existat 12 plângeri depuse pe numele lui. în acest sens

Mai nou, actorul este lovit și de actrița Barbara Bowman, acum în vârstă de 47 de ani, care spune că la 17 ani a fost drogată, bătută și violată de Bill Cosby. Nimeni nu a crezut-o atunci, având în vedere statutul lui Bill Cosby despre care nimeni nu ar fi crezut că este în stare de așa ceva. În speranța că va fi susținută de Buress, Barbara mai spune că sunt multe tinere de care persoanele cu faimă au abuzat, dar nimic nu a ieșit la iveală, de teamă că nu vor fi crezute.