R-ACCORD-AJ de calitate

Apropo.ro / 15.05.2006, 15:16
R-ACCORD-AJ de calitate
O masina careia clientul roman ar merita sa-i acorde mult mai multa atentie decat pana acum. Cand a fost lansata, Honda Accord a fost acuzata ca seamana ba cu un model, ba cu altul, situatie care a persistat pana in clipa in care cartitorii au pus mana pe volanul ei si i-au descoperit

O masina careia clientul roman ar merita sa-i acorde mult mai multa atentie decat pana acum.

Cand a fost lansata, Honda Accord a fost acuzata ca seamana ba cu un model, ba cu altul, situatie care a persistat pana in clipa in care cartitorii au pus mana pe volanul ei si i-au descoperit potentialul. ProMotor a testat versiunea 2.2 CDTi in urma cu ceva timp. Atunci ne-am indragostit atat de tare de Accord si de propulsorul sau diesel, incat am urmarit cu indarjire un nou prilej de a invita masina la plimbare. Ocazia a aparut o data cu proaspatul facelift la care a fost supus modelul japonez. In cazul lui Accord 2006, a fost un facelift destul de discret.

Principalele modificari la exterior se regasesc in partea frontala, care, desi pare neschimbata, a fost redesenata aproape in totalitate. Spoilerul frontal are o linie ceva mai agresiva, iar grila fata este cromata si include o linie mediana de asemenea cromata, care sustine logo-ul Honda. Linia farurilor a ramas aceeasi, modificarile aparand la designul lor interior. Nici posteriorul nu s-a schimbat prea mult. Facelift-ul exterior adauga un plus de sportivitate modelului.

Modificarile nu sunt radicale nici la interior, dar, per ansamblu, ele creeaza impresia de mult mai bine decat in cazul modelului anterior. Consola centrala a primit o noua garnitura de butoane, un pic mai multe la numar, dar care nu obosesc. Practic, comenzile sistemului de ventilatie au migrat din zona mediana a consolei spre baza acesteia. Ceasurile tabloului de bord au primit o noua iluminare, ceva mai vesela si in mai multe nuante – fapt binevenit intr-un interior sobru.

O alta noutate o reprezinta…

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: