R2D2 a ajuns la spital

Apropo.ro / 10.04.2008, 18:01
R2D2 a ajuns la spital
Kenny Baker, actorul din spatele robotelului din "Razboiul stelelor/Star Wars", a fost dus de urgenta la spital in urma unei crize de astm.

Kenny Baker, actorul din spatele robotelului din "Razboiul stelelor/Star Wars", a fost dus de urgenta la spital in urma unei crize de astm, informeaza telegraph.co.uk!

Actorul, in varsta de 73 de ani, se intorcea in Anglia dupa o vacanta petrecuta in Statele Unite si a fost transportat la spital direct din aeroport.

Fiul sau a declarat pentru "The Lancashire Evening Post" ca "este o problema cu astmul de care sufera de cativa ani deja si nu este serioasa, ci doar o reactie ce apare din cand in cand".

Actorul se duce regulat la conventii SF in toata lumea, iar ultima criza a aparut cand se intorcea din Chicago.

"Ii place foarte mult sa mearga la aceste conventii si sa ii intalneasca pe fanii Star Wars si nu suporta sa refuze invitatiile la astfel de evenimente. Sunt sigur ca o ia din loc imediat ce iese din spital si o sa trebuiasca sa incerc sa il mai temperez", a adaugat fiul sau, Kevin.

Kenny a devenit faimos in 1977 cand a fost ales de George Lucas sa apara in filmul original "Star Wars", dar a mai aparut si in "Labyrinth", "Time Bandits" si "Flash Gordon".

Ti-a marcat copilaria/tineretea filmul "Star Wars"?