Rachael Carr isi „imprumuta” fundul lui Kylie, iar sanii lui Britney (Foto)

Apropo.ro / 22.10.2008, 14:03
Rachael Carr este o blonda superba de 29 de ani care castiga peste 30.000 de lire sterline anual imprumutandu-si corpul

Incredibil, dar adevarat! Atunci cand vedetele vor sa isi arate cele mai apetisante forme apeleaza la "sosii".

Acesta este si unul din secretele showbizz-ului. Multe dintre vedetele de la Hollywood apeleaza la astfel de inlocuitoare cu forme perfecte care sa apara in videoclipuri sau fotografii. Ce nu face photoshopul!

GALERIE FOTO

Una dintre aceste sosii este si Rachael Carr care a marturist ca "isi impumuta" fundul lui Kylie Minogue si Aquilera si sanii lui Britney Spears. Cu toate astea, Rachael tot nu se arata multumita de corpul ei.

Reclamele in care Kylie apare senzuala, bronzata, cu bikini care ii face fundul sexy si intrand in apa, dar si alte reclame, nu este Kylie de-a intregul. La montaje s-a taiat si s-au inlocuit parti ale corpului pentru a o scoate Diva perfecta. De asemnea, Rachael recunoaste ca Minogue este si celebritatea cea mai aproape de formele si marimile ei. Rachel are 29 de ani, iar Kylie are 40 de ani si diferentele nu se pra observa.

Astfel, divele nu mai apeleaza la chirurgie estetica.

kylie minogue

Blonda Rachael Carr spune ca in ultimii trei ani acesta a fost un business din care a scos multi bani, insa trebuie sa se si intretina ca la carte.

Tot Rachael povesteste cum a ajuns sa o inlocuiasca pe Britney in scenele din reclama la Pepsi "Gladiator". In 2005 a fost sunata si intrebata daca stie sa danseze din buric, in bikini. A aflat ulterior ca cea pe care trebuia sa o inlocuiasca era chiar Britney Spears.

britney spears

Rachael s-a intalnit cu Britney si staff-ul acesteia (peste 20 de persoane) la Roma, unde a fost filmat clipul. In momentul in care Spears a vazut-o pe Carr nu s-a putut abtine sa nu-i admire frumusetea si formele. Doua zile au stat impreuna si au filmat reclama. Rachael spune ca Britney o urmarea mai ceva ca un "uliu" in timp ce isi facea treaba. Dupa doua zile de filmare si 20 de ore pe zi de munca, filmarile s-au incheiat, Britney fiind multumita de rezultate. Pentru ca Rachel i-a admirat botinele lui Spears, acesta i-a trimis si ei o pereche identica pe langa onorariul cuvenit.

Pe Christina Aquilera a intalnit-o tot la filmarile reclamei Pepsi "Here to stay".

christina aquilera

Rachael recunoaste ca are castiguri de 250 de lire sterline pe zi, mergand si pana la 500 de lire sterline. Anual, Rachael castiga si peste 30.000 de lire sterline.

Rachael Carr s-a intalnit chiar si cu "inlocuitorii" lui Enrique Iglesias si Beyonce.

Rachael nu are restrictii in ce priveste munca ca si dublura a vedetelor, ea imprumutandu-si tot corpul acolo unde este nevoie sau anumite parti ale corpului.

"Corpul meu este un templu" considera Rachael Carr si inca nu s-a gandit sa renunte la acest job, mai ales ca observa munca celebritatilor care este mult mai grea.

Vorbind despre ea, Rachael spune ca nu este foarte multumita de corpul ei si nu se considera "perfecta". Tot ea spune ca are zile in care se considera grasa si urata, cu tot succesul si admiratia pe care o are. Uneori, privind videoclipurile pe care le filmeaza cu celebritatile, are senzatia ca parca nu este ea in imagini, deoarece nu se observa nimic "fake".

 

Foto: Jeff Rayner/Splash News