Rachel McAdams, sărut pasional cu Noomi Rapace

De: Gabriela Voicu / 11.05.2012, 09:58
Rachel McAdams, sărut pasional cu Noomi Rapace
Regizorul Brian De Palma revine cu un thriller erotic, în care putem vedea un sărut pasional între actrițele Rachel McAdams și Noomi Rapace.

Brian De Palma, care a regizat „Scarface” (1983) și „The Untouchables” (1987) revine pe marile ecrane după 6 ani cu un thriller erotic – „Passion”, un remake al ultimului film realizat de Alain Corneau – „Love Crime”.

Frumoasele actrițe Rachel McAdams ( 33 de ani) și Noomi Rapace (32 de ani) au parte de momente pasionale în noul film al regizorului de 71 de ani.

Rachel McAdams și Noomi Rapace

„Passion” este povestea a două femei de afaceri, Christine (Rachel McAdams) și protejata ei Isabelle ( Noomi Rapace), precum și despre lupta pentru putere într-o lume în care trebuie să ucizi pentru a supraviețui. Pelicula este prezentată ca thriller sexual, în tradiția filmelor „Dressed To Kill” și „Basic Instinct”.

Din distribuție mai fac parte Dominic Cooper, Paul Anderson și Caroline Herfurth. Conform IMDb.com, pelicula are un buget de 30 de milioane de $.

Alt sărut între două staruri feminine care a făcut furori pe marile ecrane este cel dintre Mila Kunis și Natalie Portman, în filmul „Black Swan”.