Rachel Reed lansează single-ul „Nu încerca”

Apropo.ro / 03.12.2014, 10:55
Rachel Reed lansează single-ul
După ce single-urile "My Fairytale" şi "Different sound" au fost difuzate la posturi radio din Liban, Turcia, Cipru, Portugalia, Rachel Reed lansează prima sa piesă cu versuri în limba romana: "Nu încerca"!

Piesa „Nu încerca” este compusă de Ioan Mircea Prusan şi Silvia Ioana Teodorescu şi vine cu o schimbare de stil muzical pentru tânăra artistă, de la piesele cu beaturi house la single-ul „Nu încerca”, o piesă R&B, cu influenţe ale muzicii irlandeze.


„Piesa am scris-o alături de Mircea Prusan şi Sarah, la studioul Havanna Music. Treceam printr-o perioadă, să zicem, dificilă. Mesajul piesei este legat mai mult de respectul de sine, de faptul că atunci când o relaţie sau o legătură cu cineva se epuizează nu ar trebui să trecem prin infern pentru a o păstra. Oricând de trist ar părea pe moment, când conştientizezi că nu există soluţionare trebuie să faci alegerea potrivită pentru tine”, declară Rachel Reed.



Artista a cântat în cadrul turneului NRJ Music Tour 2013, cel mai important eveniment muzical din Liban. Rachel Reed a urcat pe aceiaşi scenă alături de Loreen, Macklemore & Ryan Lewis şi Carlprit.

Mai mult, artista a colaborat cu DJ-ul şi producătorul portughez Nicky Mei pentru single-ul „Destiny”, piesa ce a intrat în playlisturile posturilor radio din Portugalia.