Rack-Soft a prezentat solutia 4PSA VoipNow la Telecom2006

Apropo.ro / 17.06.2006, 11:56
Rack-Soft a prezentat solutia 4PSA VoipNow la Telecom2006
Cu ocazia evenimentului "Telecom 2006", Rack-Soft, dezvoltator de soluții software pentru servere și Centre de Date, a prezentat publicului de specialitate, în premiera în România, soluția de telefonie VoIP 4PSA VoipNow. Bogdan Cârstoiu (foto), arhitectul Control


Cu ocazia evenimentului „Telecom 2006”, Rack-Soft, dezvoltator de soluții software pentru servere și Centre de Date, a prezentat publicului de specialitate, în premiera în România, soluția de telefonie VoIP 4PSA VoipNow.

Bogdan Cârstoiu (foto), arhitectul Control Panel-ului 4PSA VoipNow, a prezentat participanților reuniți în sala New York din cadrul World Trade Center București, facilitațile și avantajele oferite de soluția dezvoltata în România de catre Rack-Soft.

Prezentarea a fost însoțita de o demonstrație live a modului în care poate fi exploatata aplicația 4PSA VoipNow, punctându-se principalele funcționalitați și modul facil de utilizare.

Participanții la „Telecom 2006” au putut urmari pe un al doilea ecran de proiecție activitatea unui server 4PSA VoipNow instalat pe un notebook x86, conectat în rețea cu patru telefoane VoIP Linksys și Welltech. S-a simulat un proces de comunicare prin VoIP în cadrul unei companii ce a adoptat soluția 4PSA VoipNow.

De asemenea, echipa Rack-Soft a realizat și apeluri telefonice catre mobilul unui participant ales aleator din sala, folosind un canal de comunicație furnizat de GTS Telecom. Publicul a primit cu interes demonstrația sistemului, confirmând semnalele pozitive primite de la utilizatorii din întreaga lume în primele doua saptamâni de la lansare.

Peste o suta de companii au implementat deja prima versiune 4PSA VoipNow, iar o serie de jucatori mici și medii de pe piața româneasca și-au declarat interesul fața de noua soluție VoIP.

4PSA VoipNow este primul Control Panel VoIP destinat furnizorilor de servicii Internet și gazduire web și a fost lansat oficial la sfârșitul lunii mai 2006, dupa o sesiune de testare de patru saptamâni, la care și-au dat concursul aproximativ 350 de companii din 43 de țari.

Proiectata pentru sistemele de operare Linux, soluția permite furnizorilor mici și medii de servicii Internet și gazduire web (HSP / ISP) sa fructifice oportunitațile oferite de raspândirea conexiunilor de banda larga. Clienții business și rezidențiali sunt vizați prin servicii de comunicații digitale avansate la costuri reduse.

Aplicația software poate fi instalata în mai puțin de zece minute și se administreaza cu ajutorul oricarui browser web. Cele patru niveluri de administrare – pentru furnizor, revanzatori, clienți și utilizatorii posturilor telefonice, ofera maximum de flexibilitate. Managementul pe mai multe niveluri permite adoptarea modelelor de distribuție tradiționale pe piața serviciilor Internet.

Înca de la prima versiune, 4PSA VoipNow ofera suport pentru funcții avansate de telefonie, precum rutarea apelurilor, cozi de apeluri configurabile, conferințe dinamice, înregistrarea apelurilor, voicemail, apeluri în așteptare, transferul apelurilor, filtrarea apelurilor, redirecționarea interlocutorului, etc. Produsul implementeaza funcțiile de telefonie folosind Asterisk, cea mai avansata soluție PBX Open Source.

În funcție de licența, produsul este disponibil la prețuri începând de la 299 USD.

Mai multe informații despre produs sunt disponibile la http://www.4psa.com/products/voipnow/index.php.

Demonstrația online a sistemului 4PSA VoipNow este disponibila la adresa http://www.4psa.com/products/voipnow/demo.php.