Rada, interimar pana la vara

Apropo.ro / 25.03.2008, 15:07
Rada, interimar pana la vara
Marian Rada a fost anuntat de catre Fathi Taher, actualul patron din Giulesti, ca va ocupa functia de antrenor principal al Rapidului

Marian Rada a fost anuntat de catre Fathi Taher, actualul patron din Giulesti, ca va ocupa functia de antrenor principal al Rapidului pana la finalul acestui sezon, dupa care se va decide un antrenor experimentat, favoriti fiind Razvan Lucescu si Ioan Ovidiu Sabau.

“Am fost informat ca pana in vara ma voi ocupa cu pregatirea echipei. Sper sa fac treaba buna in aceasta perioada si sa raman si din vara antrenor in Giulesti. Trebuie in primul rand sa avem noroc. Pana acum nu prea am avut. Noi inca mai speram la un loc 2. Daca formatiile rivale vor face pasi gresiti, noi speramn sa profitam si sa ne atingem obiectivul. Sper ca jucatorii sa vina la antrenament cu placere si sa joace cu pofta si daruire. Trebuie sa inteleaga ca noi reprezentam un club iubit, cu o istorie vitrega inainte de Revolutie. Trebuie sa se daruiasca exemplar pentru aceasta formatie si sa o reprezinte cu mandrie”, a declarat pentru Prosport noul antrenor al Rapidului.

Deasemeni, Rada a comentat si subiectul privind vanzarea clubului de catre George Copos, spunand ca regreta plecarea acestuia de la Rapid, dar spera ca noua conducere sa depaseasca performantele obtinute pana in prezent.

„Nu stiu care au fost dedesubturile plecarii lui George Copos. Oricum el a facut multe pentru acest club. 10 trofee obtinute cu el patron nu sunt de-aici de-colo”.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!