Rada si Zaharia au fost prezentati

Apropo.ro / 26.07.2007, 14:57
Rada si Zaharia au fost prezentati
Steaua si-a prezentat oficial ultimele doua achizitii fundasul Ionut Rada si atacantul Dorel Zaharia, în cadrul unei conferinte de presa sustinuta la stadionul din Bulevardul Ghencea. Ex-giulesteanul Ionut Rada spune ca si-a dorit sa ajunga la Steaua si ca spera sa dea randament. "Este o

Steaua si-a prezentat oficial ultimele doua achizitii fundasul Ionut Rada si atacantul Dorel Zaharia, în cadrul unei conferinte de presa sustinuta la stadionul din Bulevardul Ghencea.

Ex-giulesteanul Ionut Rada spune ca si-a dorit sa ajunga la Steaua si ca spera sa dea randament.

„Este o mare bucurie pentru mine, chiar daca lumea poate nu crede. Dintotdeauna mi-am dorit sa joc la Steaua si iata ca acum am reusit sa ajung aici. A contat foarte mult faptul ca am fost dorit de antrenor, dar si ca voi avea sansa de a juca in Liga Campionilor”, a spus Rada.

Cealalta achizitie a „ros-albastrilor, atacantul Dorel Zaharia, nu regreta ca nu va juca returul cu Atletico din finala Cupei UEFA-Intertoto.

„Istorie se poate face si aici, o calificare în LC nu se compara cu nimic. O finala de UEFA-Intertoto, nu se poate compara cu meciurile din Liga Campionilor”, a spus Zaharia.

Mirel Mircea