RADET începe probele pentru furnizarea căldurii

De: Dragos Tanase / 21.10.2014, 18:00
RADET începe probele pentru furnizarea căldurii
RADET București anunță inițierea probelor la cald în sistemul centralizat de încălzire începând de miercuri, 22 octombrie 2014, potrivit b365.ro.

Probele se vor desfășura pe o perioadă de trei zile, prilej cu care va fi efectuată și echilibrarea sistemului de transport și distribuție a energiei termice. Procedurile de încărcare „la cald” a instalațiilor se desfășoară în toate sectoarele Capitalei.

Conform unei hotărâri de Guvern, „Începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18:00 – 6:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade celsius sau mai mici”. La momentul întrunirii acestor condiții, RADET București începe furnizarea căldurii.

RADET roagă asociațiile de proprietari să verifice poziția vanelor de intrare a agentului termic în imobil. Clienții care nu doresc, momentan, să beneficieze de energie termică pentru încălzire pot să limiteze ori să refuze acest serviciu, închizând vanele rețelei aflat în subsolurile tehnice ale imobilelor, odată cu anunțarea RADET.