Radio Killer a lansat videoclipul piesei “It Hurts Like Hell”

Apropo.ro / 08.04.2015, 06:00
Radio Killer a lansat videoclipul piesei “It Hurts Like Hell
“It Hurts Like Hell”, cel mai recent single al celor de la Radio Killer, produs în studiourile HaHaHa Production, se bucură acum de o reprezentare vizuală de excepţie, realizată cu ajutorul camerelor dirijate de Khaled Mokhtar.

Cadrele rupte parcă din poveşti au fost filmate la Palatul Cantacuzino din Floreştii de Prahova, cunoscut şi sub numele de Micul Trianon.

Un personaj aparte care s-a alăturat lui Lee Heart şi lui Paul Damixie a fost Iggy, o iguana simpatică foc, care s-a simţit foarte bine pe platourile de filmare. Le mulţumim, pe această cale, celor de la Animax care ne-au pus la dispoziţie serviciile lui Iggy.

“It Hurts Like Hell este o poveste despre suferinţă, acceptare şi evoluţie. Asta am încercat să transmitem şi în videoclipul piesei, echilibrul între fericire şi tristeţe, între rai şi iad, între iubire şi ură şi drumul pe care toţi îl parcurgem până ajungem la împlinire. Este primul videoclip la care colaborăm cu Khaled şi suntem foarte încântaţi de ce a ieşit”, au declarat cei de la Radio Killer.

Radio Killer este singurul grup electro care a fost inclus în playlistul BBC Radio One, fiind printre puţinii artişti români care continua să facă senzaţie în afara ţării. “It Hurts Like Hell” se ascultă deja la posturile de radio şi în cluburile din Polonia, Spania şi Rusia.

Noul single Radio Killer – „It hurts like hell” –, alături de alte hituri ale proiectului, va fi inclus pe albumul pe care urmează să îl lanseze foarte curând.