Radio Killer: „In afara tarii sustinem mult mai multe concerte decat in Romania” (Interviu)

De: Pandaru Alin Daniel / 23.12.2011, 13:20
Paul Damixie si Lee Heart, adica Radio Killer, au avut un 2011 plin de lansari si concerte, mai multe in strainatate decat in tara si ne povestesc cum e atmosfera in familia HaHaHa Production.

Pe final de an, le-am luat un scurt interviu celor de la Radio Killer, care ne-au povesit despre succesul piesei „Lonely Heart”, noul single „Don’t Let The Music End” si despre planurile de viitor ale trupei.

Apropo.ro: Cum e atmosfera la HaHaHa Production? V-ati acomodat cu colegii?

Paul Damixie: La HaHaHa nu avem colegi, avem prieteni. Ne distram foarte tare cand ne intalnim sa lucram la piese cu Serban Cazan si Smiley si restul baietiilor. Petrecem foarte mult timp acolo cand nu suntem plecati la concerte si ne bucuram ca facem si noi parte din numeroasa familie HaHaHa.

Lee Heart: Cand am ajuns prima data la studioul HaHaHa Production am fost impresionanta de atmosfera de acolo. Suntem destul de uniti , pot spune ca suntem ca o familie.


Radio Killer

Apropo.ro: „Don’t let the music end” a fost bine primita de publicul roman. Cum merge treaba in strainatate?

Paul Damixie: Spre surprinderea noastra „Don`t let the music end” a prins si in Romania. Are un sound total diferit de ce se difuzeaza la noi in tara si nu ne faceam mari sperante. Noua ne place foarte mult si ne bucuram ca prinde piesa si la noi in tara, chiar daca nu are trompete si acordeoane. In strainatate inca se difuzeaza „Lonely Heart” asa ca nu ne grabim. Pana acum stim ca „Don`t let the music end” s-a licentiat in multe tari din toata lumea dar pana nu ajunge pe primele pozitii in topuri nu putem spune ca merge bine asa ca mai asteptam sa vedem ce se intampla.

Lee Heart: Desi sound-ul este diferit, am observat totusi ca „Don’t let the music end” a prins si in Romania. In strainatate stim ca deja este licentiata in cateva tari dar din punct de vedere al publicului piesa este super indragita.Oamenii reactioneaza foarte ok cand o cantam in show uri.

Radio Killer – Lonely Heart de pe tare.ro

Apropo.ro: Sunteti chemati sa sustineti concerte si in afara tarii?

Paul Damixie: Din pacate in afara tarii sustinem mult mai multe concerte decat in tara. Ne bucura faptul ca avem multe concerte peste hotare, in Franta, Italia, Spania, Elvetia, Rusia, Moldova, Letonia, Algeria, Turcia, Grecia si multe altele dar in acelasi timp ne intristeaza ca suntem mai apreciati acolo decat in Romania.

Lee Heart: Cele mai multe concerte le avem in strainatate, ceea ce ne bucura evident dar, ne dorim la fel de mult sa avem concerte si in tara. Am vrea sa ne distram si cu romanii atat de mult cat ne distram cu publicul strain.


Paul Damixie si Lee Heart

Apropo.ro: Pregatiti un album Radio Killer?

Paul Damixie: Tot mai multa lume ne intreaba de album in ultima vreme asa ca ne gandim tot mai serios la asta. Avem multe piese neterminate pe care vom incerca sa le finalizam anul viitor si probabil ca le vom pune pe un album pentru ca vrem sa le impartasim cu cei care ne asculta.

Apropo.ro: Care-au fost cele mai mari realizari ale voastre in 2011?

Paul Damixie: Anul acesta s-au intamplat foarte multe lucruri frumoase pentru Radio Killer. Am avut clipul noului single „Don`t let the music end” care ne place foarte mult cum a iesit, am fost prezenti la cateva evenimente mari in Germania, Franta, Rusia, „Lonely Heart” a fost pe primele pozitii in toata Europa, am avut cateva concerte pe care nu le vom uita si probabil cel mai important cred ca a fost clasarea pe prima pozitie in Music Week Club din UK.

Lee Heart: Sunt de acord cu Paul, am avut parte de multe lucruri frumoase anul acesta, am filmat un clip „mai special”pentru piesa „Don’t let the music end”, am ocupat primul loc in Music Week Club in UK, am vizitat multe tari iar lucrurile astea inseamna enorm pentru noi.

Apropo.ro: Ce va propuneti pentru 2012?

Paul Damixie: Ne propunem sa continuam cel putin la fel ca pana acum. Sa lansam piese bune, sa concertam in toata lumea si sper sa facem pasul urmator, sa trecem oceanul Atlantic.

Lee Heart: Ne propunem sa lansam o noua piesa, sa scoatem primul album Radio Killer si evident sa ducem HaHaHa-ul tot mai sus si cat mai departe:)

Apropo.ro: Vor mai avea loc schimbari in trupa?

Paul Damixie: Schimbari majore nu vor avea loc, suntem in forumula perfecta acum, eu cu Lee Heart ne intelegem foarte bine pe scena.

Lee Heart: Nu vor mai avea loc shimbari, eu si Paul ne intelegem foarte bine si cred ca asta este foarte important.

Apropo.ro: Ce ne puteti spune despre proiectul „HaHaHa, everybody” ?

Paul Damixie: Campania „HaHaHa, everybody” a fost creata pentru ca toti membrii echipei HaHaHa si-au dorit ca in preajma Craciunului sa daruiasca speranta si zambete unor copii care au nevoie de incurajare si de sprijin. Am invitat la studio 15 colindatori, care mai de care mai premiati si mai pasionati de muzica.

Lee Heart: Le-am facut o surpriza mare copiilor de la Centrul de Zi Steluta si am aparut cu cadouri chiar in timpul serbarii lor de Craciun. Am mobilizat pe toata lumea si am vizitat-o cu cadouri pe Alice Muller, o violonista de 15 ani care a castigat peste 60 de premii.

Si bineinteles, ne-am gandit si la fanii nostrii, asa ca am impodobit bradul HaHaHa si fiecare artist a asezat sub el un cadou pe care si-ar fi dorit sa-l primeasca la un moment dat. Fanii trebuie sa ne povesteasca ce fapte bune au facut in ultima vreme si noi o sa premiem cea mai frumoasa poveste. Spiritul „HaHaHa, everybody” nu se opreste aici si speram sa facem multe fapte bune si in 2012.