Radio Popular cu Class

Apropo.ro / 18.12.2001, 18:35
Radio Popular cu Class
Radio Popular Craiova, care face parte din rețeaua naționala PRO FM, împlinește un an de la lansare și organizeaza, sîmbata seara, în Club East 17, ultima mare petrecere din acest an, al carei punct central va fi concertul trupei Class, se arata într-un comunicat

Radio Popular Craiova, care face parte din rețeaua naționala PRO FM, împlinește un an de la lansare și organizeaza, sîmbata seara, în Club East 17, ultima mare petrecere din acest an, al carei punct central va fi concertul trupei Class, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În urma cu un an, în bogata rețea radio locala a Craiovei aparea un nou post: în acest rastimp el i-a convins pe ascultatori, audiența momentului actual situîndu-l în topul preferințelor craiovenilor. DJ-i Radio Popular au decis ca la împlinirea primului an de emisiune sa organizeze un adevarat eveniment: DJ Pedro se va ocupa de muzica iar Emil Safta și Roland Toma vor fi Maeștrii de Ceremonie ai petrecerii.

Punctul central va fi însa concertul Class, care reprezinta pentru stilul dance în România ceea ce reprezinta Iris pentru rock. Trupa a devenit un fel de formație „clasica” a genului deși de cele mai multe ori stilurile pe care le abordeaza sînt din zona underground.

În ultima vreme cei de la Class au început sa apeleze din plin la instrumente clasice, la chitari, bass, tobe și pian. Predominant a ramas dance-ul cu puternice influențe house, house-trance, break-beat și tehno-rock.

Trupa a luat ființa în noiembrie 1994 iar prima apariție a avut loc în cadrul unui spectacol la discoteca „Why Not” din București. Fara a cînta manele și fara a se numi Holograf sau Iris, Class înseamna pentru orice producator de spectacole garanția salii pline.