Radiohead va pleca intr-un turneu prin Europa

Apropo.ro / 07.12.2007, 10:08
Radiohead va pleca intr-un turneu prin Europa
Trupa Radiohead a confirmat oficial ca in vara anului viitor va concerta in Europa, ceea ce creste sansele unui concert la Bucuresti.

Formatia Radiohead a confirmat oficial ca in vara anului viitor va intreprinde cel de-al 16-lea turneu european, care va include si un concert la celebrul festival danez Roskilde.

Primul concert al trupei britanice, confirmat in 2008, va avea loc pe 7 iunie, la Dublin, Irlanda. Turneul va mai cuprinde spectacole in Franta, Spania, Italia, Germania, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Belgia si Germania.

Avand in vedere ca cele mai multe previziuni si petitii in privinta celei de-a doua editie a B`estival se indreapta catre trupa Radiohead, posibilitatea ca Thom Yorke&co. sa treaca si prin Bucuresti in timpul turneului este din ce in ce mai solida.

Cu toate ca pana in prezent au fost confirmate doar concerte europene, se asteapta ca in urmatoarele saptamani trupa sa anunte si show-uri in Statele Unite, precum si in alte parti ale lumii.

"America si alte tari vor fi confirmate in curand", a declarat Bryce Edge, managerul Radiohead, "insa detaliile nu au fost stabilite inca", a mai spus el.

"Totul depinde de cat de mult sunt dispusi cei din trupa sa calatoreasca. Insa vrem sa ajungem in locuri din afara Europei si Americii", a adaugat Edge.

Trupa Radiohead a fost subiectul celei mai fierbinti stiri a anului in industria muzicala, dupa ce a inregistrat independent albumul "In Rainbows" si a permis descarcarea acestuia de pe internet, la un pret stabilit chiar de catre cumparatori.