Radoi: CFR nu a demonstrat nimic in Europa

De: Mirel Mircea / 28.02.2008, 15:55
Radoi: CFR nu a demonstrat nimic in Europa
Continua razboiul declaratiilor inaintea confruntarii dintre Steaua si CFR Cluj. Ultimul care a intrat in acest "joc" este Mirel Radoi

Continua razboiul declaratiilor inaintea confruntarii dintre Steaua si CFR Cluj. Ultimul care a intrat in acest "joc" este Mirel Radoi. El a spus despre rivalii de la CFR ca sunt "zero in in competitiile internationale".

"CFR Cluj nu a demonstrat nimic in Europa, este zero in competitiile internationale. Sa joace intai doi ani in grupele Ligii Campionilor, trei ani in Cupa UEFA, sa joace o semifinala de Cupa UEFA si atunci sa fie ironici, sa vorbeasca urat de Steaua. Pana atunci trebuie sa respecte aceasta echipa, fie ca le convine sau nu. Deocamdata, CRF nu se poate compara cu Steaua. Nu cred ca lumea va veni la stadion pentru CFR. Sunt pe primul loc in clasament datorita conjucturii si a formei mai slabe a echipelor din Bucuresti. Si anul trecut a fost plin cu CFR, si erau pe locul trei. Prima oara era vreo 3-0 la pauza, fara suporteri, apoi a fost plin cand erau pe doi sau trei ", a declarat Radoi intr-o conferinta presa.