Radoi considerat cel mai slab jucator al meciului cu Betis

Apropo.ro / 11.03.2006, 16:05
Radoi considerat cel mai slab jucator al meciului cu Betis
Cotidianul AS l-a desemnat pe Mirel Radoi cel mai slab jucator al meciului Steaua - Betis Sevilla, scor 0-0, disputat joi seara, pe stadionul Național, în prima manșa a optimilor de finala ale Cupei UEFA. "Se prezenta ca jucatorul cel mai periculos de la Steaua, dar nu a avut

Cotidianul AS l-a desemnat pe Mirel Radoi cel mai slab jucator al meciului Steaua – Betis Sevilla, scor 0-0, disputat joi seara, pe stadionul Național, în prima manșa a optimilor de finala ale Cupei UEFA.

„Se prezenta ca jucatorul cel mai periculos de la Steaua, dar nu a avut o prestație stralucitoare”, scrie AS.

Jucatorul meciului a fost considerat Juanito. „Fundașul spaniol a fost sigur în toate momentele meciului, fiind cel mai bun de pe teren”. „Lordul Meciului” a fost desemnat Banel Nicolița. „Extrema dreapta a pus în încurcatura apararea lui Betis în mai multe rânduri. Viteza sa a fost determinanta”.

Sorin Ghionea a fost ales „Durul meciului”. „A realizat o treaba dura în aparare și a avut câteva acțiuni care nu au placut prea mult vizitatorilor”.

„Betis a reușit sa iasa vie din cazanul românesc”, a scris cotidianul AS. „Betis a ieșit vie din infernul român, acesta fiind primul obiectiv de la sosirea de marți la București, orașul bucuriei, ceea ce înseamna numele sau. Este clar ca Betis se tranforma în alta echipa în cupele europene, unde se arata solida și îndrazneața. EuroBetis nu seamana deloc cu acea echipa din campionat, iar Varela și Robert au redus la tacere zgomotosul public local”, scrie AS.

Cotidianul citat noteaza ca în partea secunda a meciului, echipa Betis a dominat jocul, avându-l lider pe Joaquin, din piciorul caruia au pornit toate fazele spaniolilor. „Calificarea se va decie pe Ruiz de Lopera. Însa, înainte sosește Malaga și cruda realitatea a competiției interne, unde într-adevar disputa o adevarata finala”, susține AS.

AS menționeaza ca presa spaniola a avut unele probleme în a-și face treaba la București. „Reporterii de la radio care s-au deplasat la stadionul Național din București au fost nevoiți sa plateasca 1.000 de euro pentru a putea transmite meciul”, scrie AS.

Mediafax