Radoi convocat pentru turneul din Cipru

Apropo.ro / 24.02.2006, 10:31
Radoi convocat pentru turneul din Cipru
Capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, a fost convocat de selecționerul Victor Pițurca pentru turneul amical pe care reprezentativa României îl va susține în Cipru, în perioada 28 februarie -1 martie, informeaza FRF. Selecționerul Victor Pițurca l-a reprimit, la 13

Capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, a fost convocat de selecționerul Victor Pițurca pentru turneul amical pe care reprezentativa României îl va susține în Cipru, în perioada 28 februarie -1 martie, informeaza FRF.

Selecționerul Victor Pițurca l-a reprimit, la 13 februarie, în circuitul echipei naționale, pe capitanul echipei Steaua București, Mirel Radoi, dupa opt luni și jumatate în care cei doi s-au aflat în conflict. Selecționerul Victor Pițurca nu îl mai convocase la prima reprezentativa pe Mirel Radoi, dupa ce jucatorul stelist a parasit cantonamentul tricolorilor înaintea partidei cu Olanda din preliminariile CM-2006, disputata în 4 iunie 2005.

Reprezentativa de fotbal a României va întâlni Armenia și Cipru sau Slovenia în cadrul celei de-a X-a ediții a turneului amical din Cipru. România a fost repartizata în grupa a 2-a a competiției și va întâlni în primul meci selecționata Armeniei, la 28 februarie, de la ora 17.00, pe stadionul GSP din Nicosia. În aceeași zi, în cealalta întâlnire a grupei vor juca Cipru și Slovenia, pe stadionul Antonis Papadopoulos din Larnaca.

La 1 martie, România va întâlni, în funcție de rezultatul din primul meci, învinsa sau învingatoarea partidei Cipru – Slovenia, pe stadionul GSZ din Larnaca, de la ora 17.00. Celalalt meci al zilei din grupa a 2-a se va disputa de la ora 17.00, pe stadionul Tsirion din Limassol.

Pentru turneul din Cipru au fost convocați urmatorii jucatori:

Portari: Bogdan Lobonț (Fiorentina), Danuț Coman (Rapid București)

Fundași: Cosmin Contra (Getafe), Valentin Badoi (Rapid București), Dorin Goian, Mihai Neșu (ambii Steaua București), Adrian Iencsi, Gabriel Tamaș (ambii Spartak Moscova), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Raț (Șahtior Donețk)

Mijlocași: Razvan Cociș (Șeriff Tiraspol), Tiberiu Balan (Sportul Studențesc), Ovidiu Petre (Poli Timișoara), Mirel Radoi (Steaua București), Dorinel Munteanu (CFR Cluj), Bogdan Patrașcu (Piacenza), Florentin Petre (Dinamo București)

Atacanți: Daniel Oprița (Steaua București), Ionuț Mazilu (Sportul Studențesc), Daniel Niculae (Rapid București), Adrian Mutu (Juventus Torino), Ianis Zicu (Dinamo București).

Reunirea este programata, sâmbata, la ora 12.30, la Centrul Național și Academia de Fotbal Mogoșoaia, ora la care selecționerul Victor Pițurca va susține o conferința de presa.

Decolarea spre Cipru este prevazuta duminica, la ora 10.00, de pe aeroportul Henri Coanda. Delegația României va reveni în țara la 1 martie, la ora 20.30.

Mediafax