Radoi despre suspendarea de la nationala

Apropo.ro / 17.03.2004, 09:42
Radoi despre suspendarea de la nationala
Fundașul echipei Steaua, Mirel Radoi, a declarat, marți, ca nu se aștepta ca Federația Româna de Fotbal (FRF) sa decida suspendarea sa și a coechipierilor Florentin Dumitru, Dorinel Munteanu și Nicolae Dica de la echipa naționala. "Nu ne-a

Fundașul echipei Steaua, Mirel Radoi, a declarat, marți, ca nu se aștepta ca Federația Româna de Fotbal (FRF) sa decida suspendarea sa și a coechipierilor Florentin Dumitru, Dorinel Munteanu și Nicolae Dica de la echipa naționala.

„Nu ne-a înștiințat nimeni oficial. Dupa ce ne vor anunța, vom vedea ce decizie vom lua. Nu credeam sa se mai redeschida cazul. O sa iau o decizie în zilele urmatoare daca mai vin sau nu la echipa naționala. Nu ma afecteaza deloc ca am fost suspendați înaintea meciului cu Rapid. Normal ca s-a facut intenționat, daca luam în calcul și înlocuirile din Comitetul Executiv. Așteptam sa vedem care este perioada de suspendare. Poate mîine se rasucește și ne cheama nelimitat. Poate doua, trei ore ne suspenda”, a spus Radoi.

Întrebat daca suspendarea are vreo legatura cu Ioan Becali, Radoi a raspuns ironic: „Ah, nu. Cum sa aiba vreo legatura? Jucam cu Rapid? Ce legatura sa aiba cu Rapid? Nu, nici nu se pune problema”.

Radoi a precizat ca nu este nevoie sa semneze vreo hîrtie în care sa precizeze ca vrea sa vina la echipa naționala. „Nu am declarat ca vrem sa venim la echipa naționala? Acum ce sa facem? Trebuie sa venim în genunchi?”, a spus Radoi.

Fundașul stelist a declarat ca este optimist înaintea partidei cu Rapid, de duminica. „Sîntem optimiști pentru ca jucam acasa și avem o echipa mai buna. Ma tem de Rapid mai mult decît de Ioan Becali, ca nu joaca el. Normal ca ceea ce s-a întîmplat ne motiveaza mai mult și vom încerca sa dovedim ca putem mai mult”, a spus Radoi.

Întrebat daca s-a pornit un razboi împotriva Stelei, Radoi a raspuns afirmativ. „Se vede din schimbarile fantastice aparute. Nu știu daca Ioan Becali este singurul dușman al Stelei sau cel mai mare, dar are ceva cu Steaua. Cred ca are ceva împotriva echipei, nu a lui Gigi Becali, ca altfel îi facea rau numai lui. Ceea ce s-a întîmplat la Adunerea Generala era prevazut de noi”, a precizat Radoi.

Jucatorii steliști Dorinel Munteanu, Mirel Radoi, Nicolae Dica și Florentin Dumitru, care au refuzat convocarea la prima reprezentativa pentru turneul din Cipru, au fost suspendați, marți, pe termen nelimitat din echipa naționala, de catre Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF).

Mediafax