Radoi: Dinamo nu merita campionatul

Apropo.ro / 05.05.2004, 09:17
Radoi: Dinamo nu merita campionatul
Capitanul echipei Steaua București, Mirel Radoi, a declarat, marți, ca formația Dinamo nu ar merita sa cîștige campionatul avînd în vedere jocul pe care îl presteaza în prezent. "După cum joacă acum, Dinamo nu ar merita să cîștige campionatul. Îmi

Capitanul echipei Steaua București, Mirel Radoi, a declarat, marți, ca formația Dinamo nu ar merita sa cîștige campionatul avînd în vedere jocul pe care îl presteaza în prezent.

„După cum joacă acum, Dinamo nu ar merita să cîștige campionatul. Îmi pare rău că o spun, au jucat mult mai bine în etapele din tur, dar acum nu dovedesc că merită să fie pe primul loc”, a precizat Rădoi.

Căpitanul stelist crede că meciul cu Gloria Bistrița poate fi decisiv pentru obținerea titlului. „Meciul cu Bistrița este greu, poate fi un meci de titlu. Dacă noi vom cîștiga la Bistrița, iar Dinamo se încurcă la Rapid, vom trece pe primul loc și sper să nu-i mai dăm drumul”, a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a adăugat că nu va fi suporterul echipei Rapid în meciul cu Dinamo. „Nu sînt nevoit să țin cu Rapidul. Am spus că nu voi ține și nu voi ține, indiferent de rezultat. Mi-ar conveni ca Rapidul să cîștige. Sperăm să nu mai pierdem nici un meci. Vom lupta pînă la final. Este prea devreme să spunem că Steaua are un lot de Liga Campionilor, întîi să luăm titlul și apoi vom vedea”, a spus Rădoi.

Antrenorul Victor Pițurcă a spus că va ține cu Rapid la meciul cu Dinamo. „Voi ține cu Rapidul și depinde în primul rînd de ceea ce facem noi. Nu cred că s-ar putea decide soarta campionatului acum. Aceasta s-ar putea decide doar dacă noi am pierde și Dinamo ar cîștiga. Atunci șansele lui Dinamo ar fi foarte mari. O echipă valoroasă și cînd joacă prost cîștigă”, a spus Pițurcă, tehnicianul stelist menționînd că Dorinel Munteanu a reînceput programul de pregătire și ar putea evolua la Bistrița măcar o repriză.

Mediafax