Radoi este apt de joc, potrivit medicilor de la clinica din Bologna

Apropo.ro / 11.11.2006, 13:51
Radoi este apt de joc, potrivit medicilor de la clinica din Bologna
Capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, este complet refacut și este apt de joc, dupa ce în ultimele cinci luni a fost indisponibil în urma unei operații suferite la genunchiul drept, din cauza unei leziuni a meniscului, a anunțat, vineri, site-ul oficial al gruparii din

Capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, este complet refacut și este apt de joc, dupa ce în ultimele cinci luni a fost indisponibil în urma unei operații suferite la genunchiul drept, din cauza unei leziuni a meniscului, a anunțat, vineri, site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

Radoi a fost supus, vineri, unui control medical la clinica Isokinetic, iar medicii Nanni și Marcacchi au constatat ca „jucatorul Stelei este refacut și este apt de joc”, se arata în comunicatul gruparii „roș-albastre”.

„Mirel Radoi poate reveni în programul normal de pregatire alaturi de coechipierii sai de la Steaua. Mirel Radoi se va alatura echipei în cel mai scurt timp”, se menționeaza pe site-ul FC Steaua.

Radoi a suferit o leziune a meniscului extern de la genunchiul drept în timpul perioadei de pregatire dinaintea sezonului 2006/2007. Internaționalul român a fost operat la 26 iulie, în Italia, ultimul sau meci oficial fiind cel cu FC Vaslui, din 7 iunie, în ultima etapa a campionatului precedent, în urma caruia Steaua a câștigat titlul cu numarul 23.

Inițial, Radoi a urmat un program de recuperare la Bologna, iar ultima parte a acestuia a efectuat-o la București, sub îndrumarea staff-ului medical și tehnic al Stelei, conform indicațiilor primite de la specialiștii din clinica de la Bologna. Capitanul Stelei poate reveni pe teren în orice moment, el având șanse sa fie folosit chiar în urmatorul meci, cel cu FC Național, programat duminica, la ora 20.30, în etapa a XV-a a Ligii I. De asemenea, el are mari șanse sa poata evolua în partida cu Dinamo Kiev, programata la 21 noiembrie, la București, decisiva pentru calificarea Stelei în 16-imile Cupei UEFA, în condițiile în care din grupa E a Ligii Campionilor s-au calificat deja în optimi Olympique Lyon și Real Madrid.

Mediafax